Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Κώστας Παταβούκας μίλησε στο sportdog για τον κορυφαίο παράγοντα
| 2019-03-19 11:30:00

"Έβαλε στον Παναθηναϊκό μια περιουσία - Αγάπη χωρίς όρια - Τον ήθελαν οι Ολυμπιακοί"!

του Γιώργου Κτενά
"Έβαλε στον Παναθηναϊκό μια περιουσία - Αγάπη χωρίς όρια - Τον ήθελαν οι Ολυμπιακοί"!

Συγκινητική συνέντευξη του Κώστα Παταβούκα στο sportdog!

Παναθηναϊκός - Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Κώστας Παταβούκας μίλησε στο sportdog για τον κορυφαίο παράγοντα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο sportdog.gr o Κώστας Παταβούκας για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, καθώς ο χαμός του έχει γεμίσει με θλίψη όλη την παναθηναϊκή οικογένεια.

Ο παλαίμαχος άσος, που έζησε για πολλά χρόνια τον εκλιπόντα στον Παναθηναϊκό, ανέφερε ακόμα ότι ήταν η ψυχή του συλλόγου και είχε δώσει αμέτρητα χρήματα για το Τριφύλλι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε περιστατικά από την καθημερινότητα μαζί του αλλά στο γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι θα ήθελαν να έχουν έναν παράγοντα σαν τον Θανάση στην ομάδα τους.

"Ο Θανάσης ήταν η ψυχή του Παναθηναϊκού, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να αναφέρει κανείς ότι ήταν όλη του η ζωή η ομάδα. Είχε δώσει τα πάντα, έδωσαν αμέτρητα χρήματα χωρίς να ενδιαφέρονται ως οικογένεια", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ήταν χαρακτηριστική η κουβέντα του "Είμαι ένας από εσάς" και "Θέλω να με κηδέψουν με τη σημαία του Παναθηναϊκού". Εξαιρετικός άνθρωπος αν και όλη η οικογένειά του ήταν απίθανη. Τόσο ο Παύλος όσο ο αδερφός τους, ο Κώστας, αλλά και ο Θανάσης ήταν φοβεροί άνθρωποι. Τώρα πήρε τον δρόμο για να πάει να βρει αυτούς που, ίσως, αγαπούσε περισσότερο από τον Παναθηναϊκό: Τα δύο αδέρφια του".

Πώς θυμάστε την καθημερινότητα μαζί του;

"Μα ήταν η καθημερινότητα μαζί του που έφερνε το δέσιμο. Ήταν στην προπόνηση, έκανε αστεία κ.λπ. Μετά, στους αγώνες έκανε παρεμβάσεις, κατέβαινε στο παρκέ, έπαιρνε το μικρόφωνο, ήταν παθιασμένος με τον Παναθηναϊκό και δεν το έκρυβε. Έδωσαν αμέτρητα χρήματα, λεφτά χωρίς όρια".

Είναι τυχαίο ότι ήταν παράγοντας με ευρεία αποδοχή στους Έλληνες φιλάθλους;

"Μα ακριβώς επειδή η προσφορά του δεν είχε όρια, για αυτό και τον αγαπούσαν όλοι. Ανεξάρτητα από ομάδες. Όλοι έλεγαν ότι θα ήθελαν να έχουν έναν Θανάση στην ομάδα τους, άσχετα αν ήταν Ολυμπιακοί, ΑΕΚτζήδες κ.λπ.".

"Έβαλε μια περιουσία στον Παναθηναϊκό"

Το sportdog.gr επικοινώνησε με έναν ακόμα παλαίμαχο των Πράσινων, τον Απόστολο Κόντο, ο οποίος δήλωσε βαθιά συγκινημένος: "Ήταν υπέροχος άνθρωπος, οικογενειάρχης, μεγάλος Παναθηναϊκός. Πενθεί όλος ο ελληνικός αθλητισμός για εκείνον. Ήταν έντιμος άνθρωπος, με παθολογική αγάπη για τον Παναθηναϊκό, ήταν κόσμημα και καταθέτω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Έβαλαν μια περιουσία οι Γιαννακόπουλοι στον Παναθηναϊκό".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags