Facebook Pixel Ματ Λοτζέσκι: "Θα είναι παράξενα χωρίς τον Ολυμπιακό στους τελικούς"
Μπάσκετ
| 2019-06-03 23:39:00

Φοβερή ατάκα Λοτζέσκι για τελικούς και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Λοτζέσκι για τελικούς και Ολυμπιακό!

Τα λέει... όλα η ατάκα του άσου του Τριφυλλιού.

Ματ Λοτζέσκι: Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League με τον γκαρντ του Τριφυλλιού να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση με 22 πόντους κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι φετινοί τελικοί θα είναι παράξενοι χωρίς την παρουσία του Ολυμπιακού.

«Το Περιστέρι έπαιξε σκληρά, πάλεψε. Ευστοχήσαμε σε μερικά μεγάλα σουτ στο τέλος και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, έπαιξε πραγματικά πολύ καλά», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Λοτζέσκι, προτού προσθέσει για την εμφάνισή του και τα μεγάλα σουτ στο τέλος:

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις... Αν σουτάρεις και ευστοχήσεις στα πρώτα σουτ, συνεχίζεις σε αυτό τον ρυθμό. Οι ψηλοί έκαναν καλά σκριν και με βοήθησαν».

Σχετικά με τους τελικούς που έρχονται, τόνισε: «Θα είναι λίγο διαφορετικά φέτος, παράξενα χωρίς τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι άσχημα για όλους τους φιλάθλους. Ανυπομονούμε όμως για τους τελικούς, είμαστε έτοιμοι για όποια ομάδα βρεθεί απέναντί μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags