Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η δήλωση του Βασίλη Φραγκιά για τον Μπεν Μπέντιλ
| 2019-06-09 13:58:00

"Είναι μικρός για ΠΑΟ, έχει προοπτική, πολύ καλή επιλογή - Παίζει τεσσάρι, υπέρ ο Πεδουλάκης"

του Γιώργου Κτενά
"Είναι μικρός για ΠΑΟ, έχει προοπτική, πολύ καλή επιλογή - Παίζει τεσσάρι, υπέρ ο Πεδουλάκης"

Αποθέωση στόχου του Εξάστερου. "Θέλει χρόνο προσαρμογής".

Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μπεν Μπέντιλ στο sportdog ο Βασίλης Φραγκιάς, καθώς ο Γκανέζος φόργουορντ-σέντερ τού Περιστερίου φαίνεται ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Αναφέρθηκε στο πολύ θετικό γεγονός της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι, καθώς συμμετείχε σε ομάδα με απαιτήσεις και σοβαρό πρόγραμμα δουλειάς, αλλά και στο ζήτημα της προσαρμογής του σε ομάδα με προσδοκίες στη Euroleague. 



"Έκανε πολύ γεμάτη χρονιά φέτος, τον βοήθησε βέβαια πολύ το γεγονός ότι όλο το Περιστέρι βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση φέτος. Έχει μεγάλη προοπτική, γιατί είναι μικρός σε ηλικία. Φέτος ήταν η πρώτη σοβαρή χρονιά που έκανε σε ομάδα με απαιτήσεις και σοβαρό πρόγραμμα δουλειάς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Β. Φραγκιάς.

Είναι παίκτης-λαχείο που μπορεί να αναδειχθεί σε πρώτης τάξης λύση;

"Στην ουσία τώρα αρχίζει την καριέρα του. Είναι μικρός σε ηλικία, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει μια ομάδα: Αθλητικός, ριμπάουντερ, που μπορεί να εξελιχθεί ανάλογα με την ομάδα που θα βρεθεί".

Είναι παίκτης που ταιριάζει στον Παναθηναϊκό;

"Θεωρώ ότι αν προχωρήσει η περίπτωσή του και αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό θα πρόκειται, αναμφίβολα, για πολύ καλή επιλογή. Συνήθως, βέβαια, τέτοιοι παίκτες που έρχονται από μικρότερες ομάδες, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής για να φτάσουν να είναι ανταγωνιστικοί σε ομάδα που συμμετέχει στη Euroleague".

Μπορεί να βοηθήσει σε περισσότερες από μια θέσεις;

"Είδαμε φέτος ότι μπορεί να παίξει κυρίως στη θέση 4. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα είναι υπέρ του, γιατί θα έχει καλύτερους συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό (χωρίς σε καμιά περίπτωση να θέλω να υποβαθμίσω το ρόστερ του Περιστερίου) και είναι λογικό να ανέβει ακόμα περισσότερο. Επίσης, είναι σημαντικό που είχε τον Αργύρη φέτος για προπονητή, είναι βέβαιο ότι τον βοήθησε πολύ η παρουσία του".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags