Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πυρηνική βόμβα με Σέρχι Ροντρίγκεθ!
| 2019-06-21 13:52:00

"Τρελαμένοι" για Σλούκα στο λιμάνι - Τα δίνουν όλα οι Αγγελόπουλοι - Πυρηνική βόμβα με Ροντρίγκεθ!

του Pick n' Scroll
"Τρελαμένοι" για Σλούκα στο λιμάνι - Τα δίνουν όλα οι Αγγελόπουλοι - Πυρηνική βόμβα με Ροντρίγκεθ!

"Χτυπούν" παντού. Έτσι θέλουν να "φτιάξουν" τον κόσμο. Λέτε;

Ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια του Κώστα Σλούκα έχει πεισμώσει και θα τα δώσει όλα για να φέρει στον Πειραιά ένα πολύ μεγάλο όνομα.

Ξέρει ότι οι δυσκολίες είναι μεγάλες. Οτι δεν έχει την οικονομική άνεση του παρελθόντος. Οτι το όνομά του δεν είναι τόσο καλό όσο ήταν. Θέλει, όμως, να φτιάξει ξανά την εικόνα του και θα κάνει τα πάντα, ώστε να τα καταφέρει.

Και αυτό που θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι είναι να χτυπήσουν τις πόρτες όλων των σπουδαίων γκαρντ που υπάρχουν. Δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αλλά θα το παλέψουν.



Μέσα στα ονόματα που θα χτυπήσουν είναι και αυτό του σπουδαίου Σέρχι Ροντρίγκεθ, στην περίπτωση, βέβαια, που η ΤΣΣΚΑ αποφασίσει να μη συνεχίσει μαζί του.

Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα ποντάρει ότι οι περισσότερες μεγάλες ομάδες είναι καλυμμένες στο θέμα του πόιντ-γκαρντ, όπως και στο ότι φαίνεται απίθανο να μπορέσει ο Ισπανός να παίξει για τρίτη φορά στο ΝΒΑ.

Οι Πειραιώτες θα ξαναμιλήσουν με τον Μίλος Τεόντοσιτς, θα επικοινωνήσουν με τον Μάλκολμ Ντιλέινι, θα δουν την περίπτωση του Ντάριους Ανταμς, θα εξαντλήσουν με λίγα λόγια όλες τις πιθανότητες που έχουν για να πάρουν έναν πραγματικό ηγέτη.

Ο κόσμος της ομάδας είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας θα μείνει στη Φενέρ, παρόλα αυτά μόνο τους Αγγελόπουλους δεν κατηγορούν γι' αυτό. Τους στηρίζουν και περιμένουν κατ' αρχάς τουλάχιστον μία μεγάλη κίνηση από αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτη είδηση - "Έκλεισε" και στόπερ ο Μαρινάκης - Έρχεται στον Πειραιά για τις υπογραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags