Facebook Pixel Κοντός για Φριντέτ: «Ακριβή μεταγραφή από άλλες εποχές - Εξαιρετικό δίδυμο με Καλάθη»!
| 2019-07-15 11:30:00

«Ακριβή μεταγραφή από άλλες εποχές - Απέρριψε περισσότερα λεφτά - Εξαιρετικό δίδυμο με Καλάθη»!

Sportdog Team
«Ακριβή μεταγραφή από άλλες εποχές - Απέρριψε περισσότερα λεφτά - Εξαιρετικό δίδυμο με Καλάθη»!

Ο Δημήτρης Κοντός για την σπουδαία κίνηση του Παναθηναϊκού με Φριντέτ.

Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Κοντός αναφέρθηκε στην μεγάλη μεταγραφή των Πρασίνων, τονίζοντας ότι ήταν ιδιαίτερα ακριβή και θύμισε παλιές εποχές.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ απέρριψε μεγαλύτερες προτάσεις από την Κίνα για χάρη του Τριφυλλιού, ενώ υποστήριξε ότι θα φτιάξει εξαιρετικό δίδυμο με τον Νικ Καλάθη.

«Κατά τις 4-5 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Είναι μια πολύ μεγάλη και πολύ ακριβή μεταγραφή που θυμίζει άλλες εποχές. Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι χρειάστηκε και ζήτησε η πλευρά του Φριντέτ. Μια δυσκολία ήταν να πείσει τον παίκτη να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Μίλησε με τον Καλάθη και αρκετούς ακόμη και παρότι είχε πρόταση με πολλά περισσότερα λεφτά από την Κίνα, επέλεξε τον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Μπορούν να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Καλάθη, ένα από τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα στη νέα Ευρωλίγκα. Ο Φριντέτ είναι τρομερός σκόρερ και ο Καλάθης μπορεί να τον καλύψει στην άμυνα». 

Όσο για τις επόμενες κινήσεις, είπε: «Ο Μπράουν είναι πολύ πιθανό πλέον να αποτελέσει το επόμενο κομμάτι. Για τον Μπεντίλ και τον Γουάιλι μένει η ανακοίνωση και μένει να δούμε αν θα πάει ο Παναθηναϊκός με έξι ή επτά ξένους». 

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags