Facebook Pixel Ουέιντ Μπάλντγουιν – Ολυμπιακός: Μεταγραφή-έκπληξη από Ολυμπιακό – Φέρνει γκαρντ από το NBA, "τέλειωσε" ο... (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2019-07-15 23:58:00

Μεταγραφή-έκπληξη από Ολυμπιακό – Φέρνει γκαρντ από το NBA, "τέλειωσε" ο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεταγραφή-έκπληξη από Ολυμπιακό – Φέρνει γκαρντ από το NBA, "τέλειωσε" ο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες οι εξελίξεις! Ποιος έρχεται, ποιος φεύγει από το Λιμάνι.

Ουέιντ Μπάλντγουιν – Ολυμπιακός: Σε όνομα έκπληξη κατέληξε ο Ολυμπιακός για τον αντικαταστάτη του Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Γιούτα Τζαζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με τον Ουέιντ Μπάλντουιν, που είναι η πρώτη επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ για τα γκαρντ!

Ο 23χρονος άσος είναι rookie στα ευρωπαϊκά παρκέ καθώς στα τρία χρόνια επαγγελματικής του καριέρας έχει αγωνιστεί μόνο στο ΝΒΑ και την G-League.

Το 2016 επιλέχθηκε στο νούμερο 17 του draft από τους Μέμφις Γκρίζλις και κατέγραψε εκείνη τη σεζόν σε 33 αγώνες, 3,2 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στο Πόρτλαντ, πραγματοποιώντας 23 εμφανίσεις με τους Μπλέιζερς. Τους τελευταίους μήνες πέρασε για πολύ περιορισμένα χρονικά διαστήματα σε Καβαλίερς, Ρόκετς και Πέισερς, ολοκληρώνοντας τη χρονιά στη θυγατρική των Ράπτορς στη G-League.



Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «eurohoops.net», Ολυμπιακός και παίκτης (1,93 μ.) είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Νίκουλα Μιλουτίνοφ είναι... φευγάτος και ότι άμεσα θα επιστρέψει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με νέα πρόταση για να τον κάνει δικό της, ενώ παραλεθόν θα αποτελέσει και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο Έλληνας γκαρντ σύμφωνα με το sdna.gr μίλησε με τη διοίκηση και αποχωρεί με προορισμό την Ούνιξ Καζάν. Η εξέλιξη αυτή αλλάζει και τα μεταγραφικά πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς πλέον ψάχνει και για δεύτερο γκαρντ, εφόσον αποκτηθεί και ο Μπάλντγουιν.

Δείτε τον Ουέιντ Μπάλντγουιν:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ανατροπή στο Λιμάνι - Θα... τρελαθεί ο Μπαλτ - Χάθηκε και η "κλεισμένη" μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags