Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στη λίστα των Πειραιωτών.
| 2019-07-31 15:35:00

"Ρουκέτα" από ΝΒΑ οι Αγγελόπουλοι - Για αυτό κράτησαν λεφτά; Εναλλακτική ο Λαρεντζάκης!

του Pick n' Scroll
"Ρουκέτα" από ΝΒΑ οι Αγγελόπουλοι - Για αυτό κράτησαν λεφτά; Εναλλακτική ο Λαρεντζάκης!

Τι περιμένουν και ποιος παίκτης ξεχωρίζει;

Ολυμπιακός: Πολλοί είναι ακόμη οι ελεύθεροι Ελληνες παίκτες. Στη κορυφή αυτής της λίστας είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος παραμένει στο ταμείο ανεργίας, μετά από δύο χρόνια στο ΝΒΑ. Παρά τις καλές εμφανίσεις, που έκανε στο τέλος της σεζόν με τους Γκρίζλις, δεν έχει καταφέρει να βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Λένε ότι αυτός είναι ο λόγος, που είπε όχι στην πρόσκληση του Θανάση Σκουρτόπουλου στην Εθνική. Είναι αγχωμένος και θέλει να αφιερωθεί στη μεταγραφή του. Αλλοι πάλι λένε ότι ζήτησε εγγυημένη θέση στην 12άδα για να έρθει.

Αύριο στην επίσημη παρουσίαση της Εθνικής για το Παγκόσμιο της Κίνας, η απορία αυτή θα λυθεί.

Οσον αφορά στον Ντόρσεϊ, συνεχίζει να παλεύει και ελπίζει να υπογράψει σε ομάδα του ΝΒΑ. Αν δεν τα καταφέρει, προφανώς θα έρθει στην Ευρώπη ή θα πάει στην Κίνα. Οσο δεν υπογράφει στο ΝΒΑ, τόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού θα ελπίζουν ότι μπορεί να πάει στην ομάδα τους. Η «αδύναμη» μεταγραφή του Τσέρι έχει κάνει πολύ κόσμο του Ολυμπιακού να πιστεύει ότι κρατήθηκαν χρήματα για να γίνει μία ακόμη κίνηση.

Ο Λαρεντζάκης, δηλαδή, ή ο Ντόρσεϊ. Οσο, λοιπόν, αυτοί οι δύο δεν πάνε κάπου, τόσο οι Ολυμπιακοί θα πιστεύουν ότι μπορεί να δουν κάποιον από αυτούς στην ομάδα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελό" παρασκήνιο με Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό - Τι συνέβη μετά το 2-0;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags