Facebook Pixel Κώστας Σλούκας - Εθνική Ελλάδας: "Χαμός" για Σλούκα - Γιατί "έκοψε" Μάντζαρη; - Θα είναι... αυτοκτονία - Καλός ο Αθηναίου αλλά...
| 2019-08-17 15:36:00

"Χαμός" για Σλούκα - Γιατί "έκοψε" Μάντζαρη; - Θα είναι... αυτοκτονία - Καλός ο Αθηναίου αλλά...

του Pick n' Scroll
"Χαμός" για Σλούκα - Γιατί "έκοψε" Μάντζαρη; - Θα είναι... αυτοκτονία - Καλός ο Αθηναίου αλλά...

Τι θα γίνει με τον Κώστα; Υπάρχει αντικαταστάτης; Ποιοι "τρέμουν";

Κώστας Σλούκας - Εθνική Ελλάδας: Μόνο αυτό δεν ήθελε η Εθνική, λίγες μέρες πριν από το Παγκόσμιο της Κίνας. Για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα γίνεται ο λόγος, ένας τραυματισμός που στην αρχή φάνηκε ελαφρύς, αλλά στη συνέχεια όχι και τόσο.

Δεν είναι σίγουρο ότι ο διεθνής γκαρντ δεν θα πάει στην Κίνα, αλλά δεν είναι σίγουρο και ότι θα πάει. Μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται και προς το τέλος της θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Με τον τραυματισμό του Σλούκα και το ενδεχόμενο να μην πάει στην Κίνα, πολλοί αναφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες στο πρόωρο "κόψιμο" του Βαγγέλη Μάντζαρη. "Δεν έπρεπε να κοπεί τόσο νωρίς. Ορίστε τι μπορεί να γίνει...", είναι αυτό που λέγεται και γράφεται από πολλούς, μετά τον τραυματισμό του γκαρντ της Φενέρ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, όμως, είχε πάρει τις αποφάσεις του και ήταν σίγουρος γι' αυτές. Εκρινε πως δεν μπορεί ο Μάντζαρης να τον βοηθήσει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και γι' αυτό τον "έκοψε". Ελπίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής ότι ο Σλούκας θα προλάβει το Παγκόσμιο. Αν δεν τα καταφέρει, τότε στην Κίνα θα πάει και ο Κόνιαρης και ο Αθηναίου. Είναι απλά τα πράγματα. Θα έχουν, δηλαδή, την ευθύνη στα γκαρντ ο Καλάθης βασικά, με τους Αθηναίου και Κόνιαρη να δίνουν την δική τους βοήθεια.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει έναν από τους δύο ο Σκουρτόπουλος και να προτιμήσει να γεμίσει την 12άδα με Παπαγιάννη και Μήτογλου. Θα ήταν... αυτοκτονία κάτι τέτοιο. Να πάει, δηλαδή, με δύο πλέι-μέικερ. Με Καλάθη, δηλαδή, και Αθηναίου ή Κόνιαρη.

Με τρεις θα πάει, αλλά το θέμα είναι ότι αν δεν πάει ο Σλούκας, μιλάμε για άλλη Εθνική. Όχι ότι καταστρέφεται, αλλά πλέον δεν θα έχει τις απαιτήσεις που έχει. Καλός ο Αθηναίου και ο Κόνιαρης, αλλά καμία σχέση με τον Σλούκα.

Ο τελευταίος είναι παίκτης πανευρωπαϊκής κλάσης. Ο Αθηναίου είναι ένας καλός αναπληρωματικός πλέι-μέικερ, ο Κόνιαρης έχει ταλέντο, αλλά ακόμη δεν έχει παίξει μπάσκετ στο υψηλό επίπεδο. Οι παραστάσεις του είναι μηδαμινές.

Όλοι βέβαια εύχονται ο Σλούκας να γίνει γρήγορα καλά και να πάει στην Κίνα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρύψτε τα παιδιά! - Τρομακτική πεντάδα - Μου θυμίζει Σέλτικς - Γιάννης Vs Τζόρνταν


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags