Facebook Pixel Αποθέωση για Ελλάδα: «Ήταν υποψήφια για μετάλλιο, δεν ξέρω τι έγινε - Από τις καλύτερες στον κόσμο»
| 2019-09-08 15:09:00

Αποθέωση για Ελλάδα: «Ήταν υποψήφια για μετάλλιο, δεν ξέρω τι έγινε - Από τις καλύτερες στον κόσμο»

Sportdog Team
Αποθέωση για Ελλάδα: «Ήταν υποψήφια για μετάλλιο, δεν ξέρω τι έγινε - Από τις καλύτερες στον κόσμο»

Ο τεχνικός της Τσεχίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την "γαλανόλευκη".

Την Εθνική μας ομάδα εξήρε με δηλώσεις του ο προπονητής της Τσεχίας, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και πως ήταν μία από τις υποψήφιες για τα μετάλλια πριν αρχίσει το τουρνουά.

«Όταν ήρθαμε δεν περιμέναμε να πάμε τόσο καλά. Λείπει ο Γιαν Βέσελι. Με το Γιαν θα μπορούσαμε να πάμε μέχρι τα μετάλλια στο Eurobasket, όχι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε την Ιαπωνία, ίσως να κάνουμε την έκπληξη με την Τουρκία, αλλά η αλήθεια είναι ότι παίξαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια. Το αξίζαμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Τσέχων και συμπλήρωσε:

«Εάν μετρήσουμε τους 11π. μπορεί να φθάσει εκεί η διαφορά μέσα σε ένα λεπτό. Θα παίξουμε το μπάσκετ μας και για να κερδίσουμε. Η Ελλάδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν το είδαμε μέχρι στιγμής, αλλά μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Ελπίζω να μην είναι αύριο! Όταν ξεκινούσε το τουρνουά η Ελλάδα ήταν μία από τις υποψήφιες ομάδες για μετάλλιο. Δεν ξέρω τι έγινε, ρωτήστε τους. Είναι, όμως, μια καλή ομάδα».

Στη συνέχεια, απάντησε με χιούμορ πως θα χρησιμοποιήσει άμυνα με ζώνη «4-1» για να... απενεργοποιήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αναφέρθηκε και στον Τόμας Σατοράνσκι, λέγοντας: «Ο Τόμας σκέφτεται τη νίκη, όχι τα στατιστικά του. Αυτό τον έχει κάνει τον παίκτη που είναι τώρα στο ΝΒΑ. Είναι ο ηγέτης μας εντός κι εκτός παρκέ, κάνει τα πάντα για αυτό το έθνος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags