Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση Σκουρτόπουλου για το μέλλον του στην Εθνική: "Ρωτήστε τον Γιάννη αν..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-09-11 14:03:00

Δήλωση Σκουρτόπουλου για το μέλλον του στην Εθνική: "Ρωτήστε τον Γιάννη αν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δήλωση Σκουρτόπουλου για το μέλλον του στην Εθνική: "Ρωτήστε τον Γιάννη αν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε κατά την άφιξη της Εθνικής από την Κίνα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξη της Εθνικής από την Κίνα στην Αθήνα, αναφέρθηκε για το μέλλον του με την Γαλανόλευκη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε πως έχει συμβόλαιο μέχρι τέλους του χρόνου με την ΕΟΚ αλλά είπε πως θα μιλήσει με την ομοσπονδία για το τι είναι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Επιστρέψαμε δίχως να έχουμε πετύχει τον στόχο μας, όσον αφορά το αποτέλεσμα και τη θέση που καταλάβαμε… Γυρίσαμε και κοιτάμε την επόμενη μέρα… Πλέον δεν αλλάζει κάτι, αποτύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Βραζιλία και το πληρώσαμε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο τουρνουά. Δεν μπορώ να πω τι κάναμε λάθος… Κάποια παιδιά έλειψαν για διάφορους λόγους όμως σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ που παρουσιάσαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ίσως το καλύτερο δυνατό" εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του ο κόουτς της Εθνικής.

Για την αξιοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Ο καθένας έχει τη γνώμη του όσον αφορά τον Γιάννη. Τώρα για αυτό που λέγεται ότι δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τον Αντετοκούνμπο, ρωτήστε τον ίδιο τον Γιάννη να σας πει τι πιστεύει".

Παράλληλα, ανέφερε: "Δεν μιλάω για τη διαιτησία, αποφεύγω να το κάνω. Απάντησα για τη διαιτησία μόνο όταν ρωτήθηκα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα, το πρόβλημα του Σλούκα και ο μικροτραυματισμός του Γιάννη στην Κίνα μάς αποσυντόνισαν λίγο. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτοί ήταν οι παράγοντες που δεν πετύχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής, ξεκαθάρισε: "Έχω συμβόλαιο ως το τέλος του χρόνου. Δεν είναι το συμβόλαιο που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν… Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να πατήσω στο συμβόλαιο. Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε με την Ομοσπονδία και θα αποφασίσουμε για το κοινό καλό".

Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα: "Μπορώ να πω ότι από τη χρονιά του Κατσικάρη προσπαθήσαμε να κάνουμε αλλαγές στη δομή. Πήγαμε στο μάξιμουμ. Θέλουμε πολλή δουλειά για να φτάσουμε σε ένα σημείο με μία ομάδα δομημένη και συγκροτημένη. Έτσι θα υπάρχει σεβασμός. Αυτό δεν το κάνουν τα ονόματα, αλλά η δουλειά".

Για το αν θα άλλαζε κάτι: "Είπα την κουβέντα με τον Τάιλερ (σ.σ. Ντόρσεϊ), ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Γενικά το πρόγραμμα πήγε καλά. Δεν είχαμε προβλήματα και αποκλείσεις. Το τουρνουά (σ.σ. τα φιλικά) της Κίνας ήταν νοκ άουτ και δεν το ξέραμε από την αρχή. Χάσαμε τα δύο φιλικά με την Τουρκία, που θα ήταν δυνατά φιλικά και παίξαμε με άλλους ομάδες διαφορετικού στιλ".

Για το κλίμα στην Εθνική ομάδα: "Είμαστε πολύ ενωμένοι. Είχαμε κάνει τον αποχαιρετισμό στην Κίνα. Φύγαμε ήρεμοι και γυρίζουμε ήρεμοι. Υπάρχουν καλές βάσεις για να λειτουργήσουν προς καλύτερο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags