Facebook Pixel Τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης
| 2019-09-19 23:18:00

Λέει τα πράγματα με το όνομά τους ο Ιτούδης: «Απογοήτευση η Ελλάδα στο Παγκόσμιο»

Sportdog Team
Λέει τα πράγματα με το όνομά τους ο Ιτούδης: «Απογοήτευση η Ελλάδα στο Παγκόσμιο»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Έλληνας τεχνικός.

Τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη Ρωσία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας

Μιλώντας στο «championat.com» ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε αρχικά στο ότι «υπήρχαν απογοητεύσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ελλάδα πήγε με την πιο δυνατή της σύνθεση και με τον MVP του ΝΒΑ. Κέρδιζε το ματς με την Βραζιλία, αλλά μία βολή, μία παρέμβαση πάνω από τη στεφάνη και τα πάντα άλλαξαν.. Έτσι όμως είναι το μπάσκετ. Ξέρουμε πως ένα παιχνίδι στους ομίλους μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει υπομονή, να πάρει το αποτέλεσμα αυτό σαν μια νέα εμπειρία και να προσπαθήσει να επικεντρωθεί στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφερε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Όσο για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία:«Της αξίζουν συγχαρητήρια για τη συνέπειά της, καθώς είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα στα μετάλλια. Θα πρέπει να δούμε τι πετυχαίνουν οι μικρές ομάδες της χώρας. Τα παιδιά αυτά παίζουν για πολλά χρόνια μαζί και έχουν χτίσει την αυτοπεποίθησή τους. Συνεννοούνται με τα μάτια και δεν χρειάζονται λόγια, γι’ αυτό και παίζουν σαν πραγματική ομάδα».

Φυσικά αναφέρθηκε και για τη νέα σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, λέγοντας για τον Μάικ Τζέιμς: «Κάνει πολλά σουτ κι έχει την ικανότητα να το κάνει. Κάθε φορά μπορεί να μοιράζει 10-11 ασίστ και δεν γίνεται να μην αποκαλείς παίκτη ομάδας. Είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης».

Όσο για τους Κουφό και Μπέικερ που θα είναι rookies στην EuroLeague; «Ο Κουφός έχει εμπειρία στην Ευρώπη επειδή έπαιξε με την Εθνική Ελλάδας.Το ερώτημα είναι το πόση προπόνηση έχει κάνει ο ίδιος και ο Ρον Μπέικερ με τις ομάδες τους πρόσφατα. Ο Κουφός παίζει στο ΝΒΑ 11 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι έχει τεράστια εμπειρία. Ο Μπέικερ από την άλλη έκανε επέμβαση στον ώμο και δεν έχει προπονηθεί από τον Φεβρουάριο. Κάναμε προπόνηση πέντε εναντίον πέντε και μου είπε 'Κόουτς, δεν έχω κάνει τέτοια προπόνηση για 2 χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags