Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλοι με ΕΟΚ και Βασιλακόπουλο για το θέμα της ονομασίας
| 2019-09-20 18:30:00

Έξαλλοι με Βασιλακόπουλο στον Ολυμπιακό - Έτσι θα "απαντήσουν" οι Αγγελόπουλοι

Sportdog Team
Έξαλλοι με Βασιλακόπουλο στον Ολυμπιακό - Έτσι θα "απαντήσουν" οι Αγγελόπουλοι

"Βράζουν" με την ΕΟΚ στο Λιμάνι

Ολυμπιακός: Η άρνηση της ΕΟΚ να επιτρέψει στους Πειραιώτες την υιοθέτηση της ονομασίας "Ολυμπιακός Β’- Αναπτυξιακή ομάδα" για τη φετινή σεζόν, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας.

"Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους", ανέφεραν κύκλοι της ΚΑΕ για το γεγονός ότι οι αλλαγές στις ονομασίες των υπόλοιπων ομάδων που άλλαξαν ΑΦΜ ή συγχωνεύτηκαν έγιναν αποδεκτές, σε αντίθεση με αυτή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το εσωτερικό της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, οι άνθρωποι της ομάδας θα προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αλλάξει η ονομασία του συλλόγου στα επίσημα έγγραφα και στις προκυρήξεις της Ομοσπονδίας.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν οι Πειραιώτες, είχαν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προτού ζητήσουν τη μετονομασία του συλλόγου από την Ομοσπονδία, συνεπώς θεωρούν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να ονομάζονται όπως επιθυμούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags