Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιωνικός: Πλήρωσε τα... σπασμένα της Άλμπα ο Ιωνικός - Ξέσπασμα Παναθηναϊκού με νέα "100άρα"
Μπάσκετ
| 2019-11-16 18:39:00

Πλήρωσε τα... σπασμένα της Άλμπα ο Ιωνικός - Ξέσπασμα ΠΑΟ με νέα "100άρα" - "Απαντήσεις" Ράις!

Sportdog Team
Πλήρωσε τα... σπασμένα της Άλμπα ο Ιωνικός - Ξέσπασμα ΠΑΟ με νέα "100άρα" - "Απαντήσεις" Ράις!

Άνετη νίκη του Τριφυλλιού (107-71) με Βόβορα στον πάγκο.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ γέμισε παιδικά χαμόγελα, λόγω της «πράσινης» Ημέρας του Παιδιού και οι μικροί φίλοι του «τριφυλλιού» μετέφεραν την ενέργειά τους και στο παρκέ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο πρώτο παιχνίδι τους στην μετα - Πεδουλάκη εποχή είχαν όρεξη για επιθετικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Γιώργος Βόβορας μοίρασε τον χρόνο (εκτός δωδεκάδας ο τραυματίας Τζίμερ Φριντέτ) και εν τέλει ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολα το 7-0 στην Basket League, προτού στραφεί στη διπλή αγωνιστική της Euroleague. 

Από την άλλη, ο Ιωνικός έχει πια ρεκόρ 4-3, με το σερί νικών του να σταματάει στα τέσσερα ματς. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα δεν μπόρεσε να κοντράρει τους «πράσινους», όμως έδωσε μια δική της, ξεχωριστή... είδηση, με την επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στη δράση, για πρώτη φορά μετά τις 6/1/2018. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τραυματίστηκε και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα. 

Ο Ταϊρίς Ράις ήταν εκείνος που ξεχώρισε για τον Παναθηναϊκό (21 πόντοι), με τον ΝτεΣόν Τόμας να είναι σταθερά καλός (14π.), όπως και ο Νίκος Παππάς (12π., 5ασ.). Θετικοί για το «τριφύλλι» ήταν και οι Έλληνες ψηλοί του, Γιώργος Παπαγιάννης (9π., 7ρ.) και Ντίνος Μήτογλου. Μάλιστα, ο δεύτερος σημείωσε ένα επιβλητικό double - double (14π., 10ρ.). Από την άλλη, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του Οκτωβρίου, ήταν απολαυστικός επιθετικά (23 πόντοι).

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags