Facebook Pixel Νίκολα Μιλουτίνοφ - Ολυμπιακός: Ποιο ντέρμπι τώρα! "Βόμβα" με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό - Ποιος τον "αρπάζει"; Λέτε να...
Μπάσκετ
| 2019-12-04 20:40:00

Ποιο ντέρμπι τώρα! "Βόμβα" με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό - Ποιος τον "αρπάζει"; Λέτε να...

του Pick n' Scroll
Ποιο ντέρμπι τώρα! "Βόμβα" με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό - Ποιος τον "αρπάζει"; Λέτε να...

"Τελειωμένος" ο Σέρβος ψηλός! Γιατί φεύγει και πού θα πάει;

Νίκολα Μιλουτίνοφ - Ολυμπιακός: Ακόμα είναι νωρίς, κανείς ή σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται την επόμενη χρονιά, αλλά όπως και να έχει το προσεχές καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει το θέμα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αφού το συμβόλαιο του Σέρβου λήγει.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε και η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα τον ήθελαν διακαώς. Ο Ολυμπιακός, όμως, αντιστάθηκε στις πολύ καλές προτάσεις που του έγιναν και τον κράτησε.

"Έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει πάντα ενδιαφέρον, ο Νίκολα έχει ωριμάσει ως παίκτης και άνθρωπος. Πέρσι έκανε την έκρηξη, ήταν ίσως ο πιο κυρίαρχος σέντερ της Euroleague και το ενδιαφέρον είναι φυσιολογικό. Είχε επίσημη πρόταση από την Μπαρτσελόνα κι αργότερα από την ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κρατήσει. Ο Νίκολα δεν είχε πρόβλημα, γιατί είχε ήδη βρει τη θέση του στην ομάδα και την Αθήνα, είναι το βασικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Δεν ήταν κακό που δεν έφυγε. Είχε τρομερές προτάσεις, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε και ο Νίκολα παραμένει εκεί. Θα δούμε που θα είναι του χρόνου", είπε πριν από μερικές μέρες ο ατζέντης του παίκτη, Μάρκο Γέλιτς.

Ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξέρει, αλλά με τα δεδομένα, που υπάρχουν στον Ολυμπιακό, είναι απίθανο να μείνει και του χρόνου ο Σέρβος σέντερ. Κι αυτό, γιατί το κασέ του το καλοκαίρι που μας έρχεται θα φτάσει τα 2 εκ. ευρώ ετησίως, ποσό που οι Πειραιώτες δεν μπορούν να ικανοποιήσουν. Επομένως, αυτό που φαίνεται ως το πιο λογικό, είναι ο Μιλουτίνοφ να αναζητήσει την τύχη του μακριά από το ΣΕΦ.

Πάλι η ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα θα είναι στο προσκήνιο. Στην ΤΣΣΚΑ η ιστορία με τον Κώστα Κουφό δεν πάει καλά και δεν ξέρει κανείς πώς θα συνεχιστεί. Στην Μπαρτσελόνα ο Αντε Τόμιτς είναι ικανοποιητικός, αλλά οδεύει στα 33 του. Και για τις δύο ομάδες ο Μιλουτίνοφ φαντάζει μονόδρομος.

Και βέβαια θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες που θα ενδιαφερθούν, ομάδες πλούσιες, όπως η Φενέρ, η Εφές, η Αρμάνι, ακόμη και η Χίμκι, που πήρε το καλοκαίρι τον Τιμοφέι Μοζγκόφ, αλλά ο Ρώσος σέντερ έχει σοβαρά προβλήματα τραυματισμού.

Στην εξίσωση βάζουμε και το ΝΒΑ με τους Σπερς, που δεν πηγαίνουν καλά φέτος, να τον έχουν πάντα υπό παρακολούθηση.

Τον Παναθηναϊκό τον βγάζουμε έξω από τη λίστα, καθώς θα κουβαλάει και του χρόνου δύο τεράστια συμβόλαια, του Καλάθη και του Φριντέτ. Τρίτο δεν χωράει. Συν τοις άλλοις, δεν ξέρουμε αν τον θέλει ο Παναθηναϊκός και αν τον θέλει, αν ο Μιλουτίνοφ θα θελήσει να κάνει μία τέτοια κίνηση.

Όπως αναφέραμε, όμως, όλα τελειώνουν στο οικονομικό, αφού στους Πράσινους δεν χωράει τρίτο μεγάλο συμβόλαιο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν το πιστεύει ο Μαρτίνς: Έσκασε "μεταγραφάρα" στο Ρέντη - Διεθνής Έλληνας του λύνει τα χέρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags