Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκεί... χτυπάει με "εντολή" Μπαρτζώκα – Φήμες για πρώην της Μακάμπι – Σούπερ σεζόν στις ΗΠΑ!
| 2020-01-16 18:24:00

Εκεί... χτυπάει με "εντολή" Μπαρτζώκα – Φήμες για πρώην της Μακάμπι – Σούπερ σεζόν στις ΗΠΑ!

του Pick n' Scroll
Εκεί... χτυπάει με "εντολή" Μπαρτζώκα – Φήμες για πρώην της Μακάμπι – Σούπερ σεζόν στις ΗΠΑ!

Οι πρώτες επαφές του Ολυμπιακού, σε ποιες αγορές ψάχνει.

Ο Ολυμπιακός έχασε παιχνίδι, που δεν περίμενε από την Αλμπα, και ένας λόγος έχει να κάνει με το ότι ποσοτικά δεν είναι έτσι, όπως πρέπει, μετά την αποχώρηση του Ριντ και του Τσέρι. Από την άλλη εβδομάδα, όμως, οι Πειραιώτες θα είναι ενισχυμένοι, αφού θα προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Εστω και αν η αγορά είναι πολύ σφιχτή: «Είμαστε λίγοι αριθμητικά, αυτό είναι δεδομένο. Θα κάνουμε προσπάθεια να ενισχυθούμε. Κοιτάμε ήδη παίκτες. Τα πράγματα στην αγορά είναι συγκεκριμένα. Πρέπει να πληρώσεις buy-out, γιατί οι καλοί παίκτες έχουν ομάδα αυτή την εποχή» είπε χαρακτηριστικά πριν από λίγο ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός θέλει έναν γκαρντ, που να είναι καλύτερος από Ρότσεστι, Τσέρι και Μπάλντγουιν και έναν βοηθητικό σέντερ. Ο Μπαρτζώκας μίλησε για μπάι-άουτ, γιατί έχει προτεραιότητα να αποκτηθούν παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, ώστε να μπορέσουν να προσαρμοσθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η ομάδα του Πειραιά έχει εντοπίσει στόχους και έχει χτυπήσει την πόρτα μικρομεσαίων ομάδων της Ευρώπης, κυρίως για την απόκτηση του γκαρντ. Περιμένει απαντήσεις, ώστε να δει αν θα μπορέσει να αποκτήσει κάποιον από τις συγκεκριμένες ομάδες.

Από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας δεν μπορεί να πάρει παίκτη γιατί έχει λήξει η σχετική προθεσμία. Οι Πειραιώτες έχουν στρέψει περισσότερο την προσοχή τους στα πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Τουρκίας.

Κοιτάνε, όμως, μήπως και μείνει ελεύθερος κάποιος σπουδαίος παίκτης και από το πρωτάθλημα της Κίνας. Παίκτης, που θα έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Π.χ. σαν τον Σάικς, που πήρε η Αρμάνι πριν από λίγο καιρό.

Ακούγεται, πάντως, τις τελευταίες ώρες εν είδει φημολογίας το όνομα του Τζέρεμι Πάργκο, που έκανε μεγάλες χρονιές στην Ευρωλίγκα με την Μακάμπι. Ο Πάργκο είναι 33 ετών και κάνει σούπερ χρονιά στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Ο αδερφός του, Τζανίρο, έχει ήδη παίξει στον Ολυμπιακό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη απόφαση στον Ολυμπιακό για Μεριά - Είναι δυνατόν; Θα τα έχουμε δει πλέον όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags