Facebook Pixel Χέιζ και Άπσοου στη λίστα του Μπαρτζώκα για τη θέση "5"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-22 16:08:00

Φουλάρει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Όνομα-έκπληξη στη λίστα Μπαρτζώκα - Κάνει σούπερ χρονιά!

του Pick n' Scroll
Φουλάρει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Όνομα-έκπληξη στη λίστα Μπαρτζώκα - Κάνει σούπερ χρονιά!

Ανατροπή με τον... φευγάτο; Δείτε βίντεο από τους δύο "εκλεκτούς".

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το σημαντικό παιχνίδι με την Ζενίτ, θέλοντας νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για πρόκριση στην οκτάδα. Η Ζενίτ είναι μία ομάδα, που παίζει καλύτερα μακριά από την έδρα της, και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να το αξιοποιήσουν αυτό.

Παράλληλα ψάχνουν και την αγορά για να ενισχυθούν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να λέει τα εξής πριν φύγει η ομάδα για την Ρωσία: «Εχουμε τη σύμφωνη γνώμη των πρόεδρων, επειδή έφυγαν δύο Αμερικανοί λίγο πριν έρθω, ότι αν υπάρχει κάτι που θα μας κάνει καλύτερη ομάδα θα το δούμε.

Δεν είναι απαραίτητο ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Οι καλοί παίκτες αυτή τη στιγμή έχουν ομάδα και αυτό είναι ένα θέμα. Παράλληλα με τα παιχνίδια κοιτάμε την αγορά και αν υπάρχει κάτι θα κινηθούμε, αλλιώς όχι».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δώσει μεγαλύτερο βάρος στον ψηλό, καθώς προσπαθεί να βελτιώσει και να πάρει περισσότερα πράγματα στα γκαρντ από τους Ρότσεστι και Μπάλντγουιν. Στο μικροσκόπιο του υπάρχουν αρκετοί σέντερ από μικρομεσαίες ομάδες της Ευρώπης με τους διοικούντες την ΚΑΕ να βολιδοσκοπούν αν μπορεί να σπάσει κάποιο συμβόλαιο, ώστε να κάνουν μεταγραφή.

Ο Ρόμπερτ Άπσοου της Μπουγιουκμετσέ είναι μία από τις περιπτώσεις, που κοιτάζει ο Ολυμπιακός. Αλλά και ο Κεβάριους Χέιζ της Καντού είναι από αυτές, που δεν αφήνουν αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους». Ο Χέιζ έχει βγει από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα και στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά τα πηγαίνει πολύ καλά στην Καντού.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να έχει τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο στο ρόστερ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ποντένσε και ποιος Τσιμίκας; Νέα απίθανη πώληση Μαρινάκη στη Μίλαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags