27/01/20 - 15:30

Όταν ο Μπράιαντ αποθέωνε Διαμαντίδη και Σπανούλη

Ήξερε να αναγνωρίζει τους μεγάλους αντιπάλους του ο "Black Mamba".

Sportdog Team
Όταν ο Μπράιαντ αποθέωνε Διαμαντίδη και Σπανούλη
989views 0shares

Ένα από τα στοιχεία που έκαναν τον Κόμπι Μπράιαντ να ξεχωρίζει ήταν το γεγονός ότι ήξερε να αναγνωρίζει και να σέβεται τους αντιπάλους του, κάτι που είχε κάνει και με ορισμένους Έλληνες παίκτες, όπως τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "Marca", είχε πει για τον "Κill Bill": "Όταν βρισκόμουν στην Εθνική ομάδα, προετοιμαζόμουν για κάθε παιχνίδι. Ήθελα να είμαι έτοιμος. Μελετούσα τον τρόπο που κάποιοι παίκτες παίζουν, όπως ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και ο Μπαρμπόσα. Ορισμένοι μάλιστα με ρωτούσαν «τι κάνεις εκεί;» και τους απαντούσα πως μελετάω τον Σπανούλη. Και θυμάμαι να μου λένε, «ποιος είναι ο Σπανούλης;»... «Αυτός που θα σας σκοτώσει» τους έλεγα".

Σε συνέντευξή του στην FIBA είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο και είχε αντιμετωπίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008: "Υπάρχει κάποιος με τον οποίο έχω παίξει αντίπαλος. Τον λένε Διαμαντίδη και είναι Έλληνας. Έπαιζε εκπληκτική άμυνα, έναν τέτοιο πόιντ γκαρντ ήθελα να έχω δίπλα μου".

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ