03/02/20 - 15:42

Τρομερή ατάκα Μπαρτζώκα για Ζαλγκίρις και διαιτησία - Θα τρελαθεί ο Σάρας όταν την ακούσει!

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Μπαρτζώκα για Ζαλγκίρις και διαιτησία - Θα τρελαθεί ο Σάρας όταν την ακούσει!
1.673views 0shares

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της ομάδα για το Κάουνας ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, στάθηκε στα κομμάτια που θα κρίνουν το παιχνίδι.

Ένα από αυτά όπως σχολίασε είναι και το γεγονός πως οι Λιθουανοί "παίζουν με επαφές, παίζουν με τους διαιτητές".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν μια ομάδα νικήτρια ή ηττημένη. Να βάλουμε και την παράμετρου του ενθουσιώδους κοινού. Η Ζαλγκίρις δεν είναι ανίκητη όμως. Με μια καλή εμφάνιση, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουμε».

Σχετικά με την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, τόνισε: «Ολοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει. Αν δείτε τους μέσους όρους του, θα καταλάβετε τι χάνουμε. Πρέπει να πάρουμε πράγματα από αλλους, όπως συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε να θα συμβεί και τώρα». 

Για το γεγονός πως η Ζαλγκίρις παίζει με σωματικές επαφές, απάντησε: «Πρέπει να είσαι σκληρός πνευματικά, όχι μόνο σωματικά. Η Ζαλγκίρις παίζει με επαφές, παίζει με τους διαιτητές. Προσπαθεί να κερδίσει πράγματα από τους διαιτητές σε θεμιτό πλαίσιο. Πρέπει να μην παρασυρθείς. Αν το κάνεις αυτό, δεν είναι αδύνατο να τη νικήσεις».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το αν το παιχνίδι είναι «τελικός»: «Δεν υπάρχει καμία έκφραση περί τελικού στα αποδυτήριά μας. Δεν έχει περιθώρια όμως ο Ολυμπιακός να χάνει παιχνίδια που πρέπει να πάρει. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, να μην έχουμε πανικό»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ