Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Άσχημα νέα για Ρότσεστι στον Ολυμπιακό - Αγωνία για Σπανούλη - Θα κατέβει με 8 παίκτες με ΤΣΣΚΑ!
Μπάσκετ
| 2020-02-04 22:43:00

Άσχημα νέα για Ρότσεστι στον Ολυμπιακό - Αγωνία για Σπανούλη - Θα κατέβει με 8 παίκτες με ΤΣΣΚΑ!

Sportdog Team
Άσχημα νέα για Ρότσεστι στον Ολυμπιακό - Αγωνία για Σπανούλη - Θα κατέβει με 8 παίκτες με ΤΣΣΚΑ!

Δύσκολα θα προλάβουν το ματς με τους Ρώσους.

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται για τον Ολυμπιακός και δεν είναι μόνο η βαριά ήττα στο Κάουνας. αλλά και οι απώλειες που έχουν οι Ερυθρόλευκοι σε θέμα τραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός απειλείται στο να αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μόλις 8 παίκτες από την πρώτη ομάδα, τον Νικολαΐδη και όποιον… προωθηθεί από την αναπτυξιακή του, καθώς στο ματς με τη Ζαλγκίρις τραυματίστηκαν οι Σπανούλης - Ρότσεστι, ενώ στην Αθήνα με πρόβλημα είχε μείνει και ο Πρίντεζης.

Οπως ενημέρωσε λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Τέιλορ Ρότσεστι αναμένεται να μείνει εκτός με μυϊκό πρόβλημα (θλάση) για περίπου 3 εβδομάδες, ενώ αγωνία υπάρχει για τον Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ενοχλήσεις στον δεξί του αστράγαλο, στον οποίο εγχειρίστηκε την περσινή σεζόν και τέθηκε νοκ άουτ για έξι μήνες! Ο Σπανούλης αναμένεται να κάνει μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας από την Λιθουανία, με τον Ολυμπιακό να είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τον ηγέτη τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags