Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σακίλ ΜακΚίσικ: "Μπάιρον Ντίκινς στον Ολυμπιακό - Τρομερός αθλητής! Δεν είναι killer"
Μπάσκετ
| 2020-02-06 18:53:00

"Μπάιρον Ντίκινς στον Ολυμπιακό - Τρομερός αθλητής! Δεν είναι killer"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μπάιρον Ντίκινς στον Ολυμπιακό - Τρομερός αθλητής! Δεν είναι killer"

Ατακάρες για τον εκλεκτό του Μπαρτζώκα.

Ολυμπιακός - Σακίλ ΜακΚίσικ: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σπανούλης στον αστράγαλο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Όπως σας πληροφόρησε το Sportdog, με απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει θέση στη θέση του αρχηγού του Ολυμπιακού, όταν και εφόσομν αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών που του έχει επιβληθεί από τη EuroLeague.

Tο ρεπορτάζ υποσηρίζει, ότι ο εκλεκτός του Έλληνα τεχνικού είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.

Ο 29χρονος Αμερικανός ήταν ο ηγέτης τής Μπεσίκτας, από την οποία πρόσφατα αποχώρησε, έχοντας 16.6 πόντους (54% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 77% στις βολές), μαζί με 4 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 2.1 κλεψίματα και 15.9 ranking ανά 30 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες!

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μεταφέρει την καλύτερη άποψη για τον παίκτη, την οποία έχει σχηματίσει ύστερα από επαφή με τον συμπαίκτη του ΜακΚίσικ στην τούρκικη ομάδα, Τόντρικ Γκότσερ. Τον τελευταίο κοούτσαρε τη σεζόν 2016-2017, όταν ήταν προπονητής στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

«Πρόκειται για τρομερό αθλητή, ο οποίος είναι εξαιρετικός στο τρανζίσιον παιχνίδι και εκπληκτικός στο ένας εναντίον ενός», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Καλαμπάκου στο Sportdog.

«Είναι ψηλό γκαρντ (σ.σ. 1,96μ.) με πολύ μακρυά χέρια. Διαθέτει πολύ καλό mid range shot, δηλαδή είναι εύστοχος στα 5-6 μέτρα. Δεν τον λες σεσημασμένο στα τρίποντα», προσθέτει.

Ο έμπειρος τεχνικός παρατηρεί για τον ΜακΚίσικ, ότι είναι καλός παίκτης στην άμυνα, ωστόσο δεν έχει παραστάσεις από Ευρωλίγκα.

«Είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει στη θέση του. Μιλάμε για παιδί αθλητή και πολύ καλό χαρακτήρα», επισημαίνει

Στο τέλος ο Ντίνος Καλαμπάκος υποστηρίζει, ότι ο ΜακΚίσικ μοιάζει έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών παρκέ. «Θυμίζει τον Μπάιρον Ντίκινς», ο οποίος στα μέσα των 90's μέχρι τις αρχές των 00's είχε κάνει καριέρα στη χώρα μας φορώντας τις φανέλες των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Περιστερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απρόσμενη εξέλιξη με Λάζαρο στον Ολυμπιακό - Εκτός πλάνων του Μαρτίνς - Τι συμβαίνει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags