Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Μήτρου Λόνγκ στη λίστα τους!
| 2020-02-09 11:00:00

Αυτόν "χτυπούν" οι αιώνιοι! "Είναι καλύτερος Μπράμος - Παίζει σε Ευρωλίγκα και Εθνική"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτόν "χτυπούν" οι αιώνιοι! "Είναι καλύτερος Μπράμος - Παίζει σε Ευρωλίγκα και Εθνική"!

Ο Μάνος Μανουσέλης στο sportdog! "Ψηλός γκαρντ με πολύ καλό σουτ".

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ένα όνομα που ακούγεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στα αφτιά μας απασχολώντας το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ο Ναζρ Μήτρου-Λονγκ.

Όπως αποκάλυψε η στήλη Pick n' Scroll του sportdog πρόκειται για έναν άλλο Έλληνα ομογενή παίκτη, ο οποίος μπορεί να έρθει από τα μέρη μας για τους "αιώνιους".

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα μπορούσε να περάσει τον Ατλαντικό και να κάνει καριέρα στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Μάνο Μανουσέλη.

«Το πιο σημαντικό στοιχείο που έχει και ταιριάζει στο γεγονός, ότι εμείς ως ελληνικό μπάσκετ έχουμε θέμα με αυτό, είναι η ικανότητά του στο σουτ. Μπορεί να είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Μπράμου. Είναι νεότερος και καλύτερος αθλητής. Ήταν σε καλό κολλέγιο, το Αϊόβα. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση», είναι το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού στο Sportdog.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Είναι ψηλό γκαρντ (1,93 μ.). Η γνώμη μου είναι, ότι με την ένδοια που υπάρχει στην Ελλάδα σε ποιοτικά γκαρντ, είναι ξεκάθαρο, ότι μπορεί να παίξει ένα ρόλο σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα».

Ο 26χρονος έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκα; «Εγώ νομίζω, ότι έχει τα βασικά στοιχεία. Διαθέτει το σκιλ σετ που χρειάζεται ένας παίκτης για να παίξει Ευρωλίγκα. Το πόσο καλές αποφάσεις θα παίρνει στο υψηλότερο επίπεδο δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να προβλέψω», απαντά.

Ερωτηθείς για τις ελληνικές ρίζες του Μήτρου-Λονγκ ο μπασκετάνθρωπος ενημέρωσε πως «έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο, γιατί η μητέρα του είναι Ελληνίδα».

Θα μπορούσαμε να δούμε τον Μήτρου Λονγκ στην Εθνική; «Με το πρόβλημα που έχουμε στο σουτ, θα μπορούσε σίγουρα να είναι στην προετοιμασία για να δούμε, αν μπορεί να δέσει με τους υπόλοιπους», αναφέρει και καταλήγει: «Το πόσο εθνική συνείδηση έχει και το πόσο είναι διατεθειμένος να ματώσει για τη φανέλα, είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρω αν η Εθνική ομάδα πρέπει να λειτουργεί ωφελιμιστικά. Πιστεύω, ότι πρέπει να έχει Έλληνες παίκτες και Έλληνες προπονητές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει" μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Ποια η εντολή Μπαρτζώκα - Η ΦΩΤΟ της χρονιάς από ΣΕΦ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags