Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Ρικ Πιτίνο: Τρελή... μεταγραφή - "Χτυπάει" τον Γιαννόπουλο της ΑΕΚ - "Άκυρο" από όνομα του Ολυμπιακού!
Μπάσκετ
| 2020-02-10 20:48:00

Απίθανη... μεταγραφή Πιτίνο - "Χτυπάει" τον Γιαννόπουλο της ΑΕΚ - "Άκυρο" από όνομα του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Απίθανη... μεταγραφή Πιτίνο - "Χτυπάει" τον Γιαννόπουλο της ΑΕΚ - "Άκυρο" από όνομα του Ολυμπιακού!

Βόμβα Γιάννη; Θέλει πάση θυσία σουτέρ. Τι έγινε με "ερυθρόλευκο".

Εθνική Ελλάδας - Ρικ Πιτίνο: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ψηλό και κοιτάζει να πάρει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός ενισχύει την περιφέρειά του μήπως και μπορέσει να προλάβει το τρένο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Εθνική σε λίγες μέρες μπαίνει στη φάση των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ του 2021.

Για την Εθνική, όμως, το «ζουμί» είναι το καλοκαίρι που μας έρχεται, οπότε και υπάρχει το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. Η επίσημη αγαπημένη θα τα δώσει όλα, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Δεν θα είναι, όμως, εύκολο κάτι τέτοιο. Ειδικά αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δώσει το παρών. Ακόμη είναι νωρίς να ειπωθεί κάτι με σιγουριά για τη συμμετοχή του ή μη. Γενικά, όμως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, όπως έχει πει κάποιες φορές και ο προπονητής της ομάδας, Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικάνος κόουτς κάνει σκέψεις και σχέδια για το καλοκαίρι, αν και όπως είναι λογικό το μυαλό του είναι περισσότερο στον Παναθηναϊκό και στις υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα.

Όπως και να έχει, θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους καλούς σουτέρ στην ομάδα του. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα είναι έκπληξη αν μαζί του πάρει και τον Χάρη Γιαννόπουλο, που είναι μετρ του είδους και έχει ξελασπώσει αρκετές φορές φέτος την ΑΕΚ.

Είναι, πάντως, νωρίς για ασφαλή σχέδια και ασφαλείς σκέψεις, καθώς συν τοις άλλοις κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και με τους διεθνείς του Ολυμπιακού. Εχουμε μείνει στο ότι δεν θα παίξουν. Αλλά ποιος ξέρει αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

Σπανούλη, πάντως, ακόμη και αν παίξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, δεν θα δούμε, αφού τραυματίστηκε και θα κοιτάξει ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν στο μεγάλο λιμάνι. Θυμίζουμε, βέβαια, το πάρα πολύ σημαντικό ότι ο Σπανούλης έχει αποχωρήσει από την Εθνική εδώ και χρόνια. Και καλά να ήταν, δηλαδή, μόνο σίγουρο δεν ήταν ότι θα πάει να παίξει για τον Πιτίνο. Ακόμη και αν αποφασιζόταν να παίξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει μπαμ" με Έλληνα άσο - Φεύγει από το εξωτερικό, θέλει να γυρίσει Ελλάδα - Φήμες για top ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags