Facebook Pixel Θανάσης Αντετοκούνμπο: Φήμη-βόμβα για επιστροφή Θανάση - Μεταγραφή που τα... γκρεμίζει όλα - Δεν είναι ο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2020-02-11 20:12:00

Φήμη-βόμβα για επιστροφή Θανάση - Μεταγραφή που τα... γκρεμίζει όλα - Δεν είναι ο ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Φήμη-βόμβα για επιστροφή Θανάση - Μεταγραφή που τα... γκρεμίζει όλα - Δεν είναι ο ΠΑΟ!

Γιατί φεύγει; Ποιος φέρεται να τον... ζαχαρώνει; Κλικ στο sportdog.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Οι Ελληνες παίκτες υψηλού επιπέδου είναι είδος όχι εν αφθονία. Ο λόγος γίνεται για τους παίκτες που μπορούν να παίξουν στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. 

Εχουμε αναφέρει πολλές φορές κάποιες περιπτώσεις που μπορούν να απασχολήσουν όπως του Ναζρ Μήτρου-Λονγκ. Αλλά δεν είναι πολλές. Μία από αυτές είναι και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος αναμένεται από το καλοκαίρι που μας έρχεται να πάει στο ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό.

Ενας παίκτης, που σίγουρα αρέσει στους «αιώνιους», μάλιστα έχει παίξει ήδη στον Παναθηναϊκό, είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο 27χρονος φόργουορντ ήταν στους «πράσινους» μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά από το φθινόπωρο βρίσκεται στο Μιλγουόκι και τους Μπακς, δίπλα στον αδερφό του, Γιάννη.

Υπέγραψε με την ομάδα του Μιλγουόκι για δύο χρόνια, είναι ευχαριστημένος από την εμπειρία εκεί, αλλά παίζει ελάχιστα. Τελευταίο ματς που ουσιαστικά αγωνίστηκε ήταν με τους Νάγγετς, όταν κλήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα να μαρκάρει τον σπουδαίο, Νίκολα Γιόκιτς.

Προς το παρόν είπαμε ότι είναι ικανοποιημένος εκεί, αλλά αν συνεχίσει να μην παίζει, κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει. Είναι άλλωστε σε μία παραγωγική ηλικία, που δεν είναι και το καλύτερο γι' αυτόν να μένει στα πιτς.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί μία φήμη για τον Ολυμπιακό, για το καλοκαίρι που μας έρχεται, αλλά το ρεπορτάζ δεν έρχεται να την επιβεβαιώσει.

Αν, όμως, σε λίγους μήνες το σκεπτικό του αλλάξει ή αλλάξει κάτι με το συμβόλαιό του, τότε δεν αποκλείεται να γυρίσει στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα, όπου οι πόρτες είναι ορθάνοικτες.

Είναι παίκτης με μεγάλη ενέργεια, που θέλει και πρέπει να παίζει και που δεν το βρίσκει αυτό στους Μπακς, όπου, βέβαια, έχει άλλα, πολλά πλεονεκτήματα.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και θα λυθούν όλες οι απορίες μας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Πασκουάλ - Έγινε το ραντεβού - Ήρθε στην Αθήνα και έδωσε τα χέρια με τη νέα του ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags