Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτος Δημήτρης! Φέρνει και ψηλό - Αυτούς κοιτάζει ο Πιτίνο
| 2020-02-13 13:48:00

Φοβερός Δημήτρης! Φέρνει και ψηλό στον ΠΑΟ - Αυτούς κοιτάζει ο Πιτίνο - "Όργια" με Παπαγιάννη!

του Pick n' Scroll
Φοβερός Δημήτρης! Φέρνει και ψηλό στον ΠΑΟ - Αυτούς κοιτάζει ο Πιτίνο - "Όργια" με Παπαγιάννη!

Σούπερ στόχοι! Όλα για την οκτάδα. Έχουμε ονόματα και ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: Σε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία της Ευρωλίγκα για πραγματοποίηση μεταγραφής και η αγωνία στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού ολοένα και μεγαλώνει.

Βλέπουν που βλέπουν ότι η ομάδα τους δεν τραβάει όσο θα ήθελαν και θα περίμεναν, βλέπουν ότι δεν έχει γίνει και μεταγραφή ψηλού, και όπως είναι επόμενο τα συναισθήματά τους δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά.

Ο Ρικ Πιτίνο, πάντως, με τους συνεργάτες του δουλεύουν επίμονα κάθε μέρα, ώστε και την ομάδα να βελτιώσουν, αλλά και να βρουν τον παίκτη που λείπει, ώστε να καταστήσει πιο αποδοτική τη φροντ-λάιν.

Η αγορά της Κίνας είναι πλούσια από παίκτες, αλλά όχι και τόσο προσβάσιμη. Το καθεστώς για το πρωτάθλημα και πότε θα ξεκινήσει εκεί δεν είναι τόσο ξεκάθαρο με τις αναφορές να κάνουν λόγο για επανέναρξη στις αρχές Απριλίου.

Έτσι ο Πιτίνο έχει εστιάσει περισσότερο το βλέμμα του στην Ευρώπη και σε συγκεκριμένες λίγκες. Κυρίως σε αυτή της Τουρκίας, όπου υπάρχουν ορισμένες πολύ καλές περιπτώσεις, όπως του Χάμιλτον της Νταρουσάφακα, του Ματιάνγκ της Μπαχτσεσεχίρ και του Τέρι της Μπαντίρμα.

Ουδεμία είναι εύκολη περίπτωση, καθώς όλοι οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο, ο Παναθηναϊκός, όμως, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να πάρει πολύ καλό παίκτη, ασχέτως του καθεστώτος, του οποίου ο παίκτης βρίσκεται.

Ο Πιτίνο έχει εντοπίσει δύο περιπτώσεις και σε Ιταλία και Ρωσία και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο σέντερ που θα προστεθεί δίπλα στον Γιώργο Παπαγιάννη.

Το να μη γίνει μεταγραφή θα είναι μεγάλη έκπληξη, αφού είναι ολοφάνερο ότι η φροντ-λάιν του Παναθηναϊκού έχει προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν με το υπάρχον υλικό. Και βέβαια οι "πράσινοι", έχοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους, θα πρέπει να προσέξουν να μην την πατήσουν και μείνουν εκτός οκτάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags