Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Μπάικς; Πάνε για γκαρντ-βόμβα οι Αγγελόπουλοι
| 2020-02-14 15:42:00

Ποιος Μπάικς; Πάνε για γκαρντ-βόμβα οι Αγγελόπουλοι - "Όργια" με Τζέιμς - Βάζει 35 πόντους το ματς!

του Pick n' Scroll
Ποιος Μπάικς; Πάνε για γκαρντ-βόμβα οι Αγγελόπουλοι - "Όργια" με Τζέιμς - Βάζει 35 πόντους το ματς!

Σούπερ όνομα που κάνει τη διαφορά. Το sportdog αποκαλύπτει...

Ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν ακόμη παίκτη, προκειμένου να μπορέσει να τελειώσει όσο καλύτερα γίνεται την τρέχουσα σεζόν. Ήδη ο ΜακΚίσικ έχει μπει στις προπονήσεις και οι Πειραιώτες περιμένουν την άρση του ban από την Ευρωλίγκα, ώστε να τον χρησιμοποιήσουν.

Μάλιστα, όπως λέει στο στενό του περιβάλλον ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του ΜακΚίσικ στις προπονήσεις και είναι πεπεισμένος ότι θα δώσει μεγάλη βοήθεια.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν ήδη την επόμενη χρονιά. Τις προάλλες αναφέραμε μάλιστα και ορισμένα ονόματα, που μπορεί να "παίξουν" για τη διαδοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει για του χρόνου με την ΤΣΣΚΑ.

Στόχος, πάντως, των Ερυθρόλευκων είναι να πάρουν έναν βαρβάτο γκαρντ, που και ουσία θα δώσει, αλλά και θα αποτελέσει κίνητρο για τον κόσμο, ώστε να δίνει βροντερό "παρών". Το ιδεατό για τον Ολυμπιακό θα ήταν να επιστρέψει ο Κώστας Σλούκας. Δεν είναι κάτι απίθανο, αλλά προς το παρόν είναι κάτι πολύ μακρινό.

Από κει και πέρα, Λάρκιν δεν μπορεί να πάρει ο Ολυμπιακός, ούτε Ντε Κολό, ούτε Γιουλ. Μπορεί, όμως, να πάρει τον Ντιλέινι, ο οποίος δεν είναι απογοητευμένος στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν είναι και σούπερ ευχαριστημένος.

Ο Ντιλέινι είναι επί χρόνια διακαής πόθος των Ολυμπιακών και είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά.

Μπορεί επίσης η ομάδα του Μπαρτζώκα να πάρει κάποιον από τους σπουδαίους γκαρντ που παίζουν στην Κίνα. Όπως είναι ο Ντάριους Άνταμς, ο οποίος συχνά γράφει στο διαδίκτυο ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Πρόκειται για τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει όταν στην Μπασκόνια, με τον Μπουρούση και τον Μάικ Τζέιμς είχαν φτάσει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.

Ο Ανταμς μέχρι πρότινος, οπότε και υπήρχε πρωτάθλημα στην Κίνα, έβαζε 34.9 πόντους ανά ματς.

Είναι παίκτης που αν αποκτηθεί θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του Ολυμπιακού, που του χρόνου πιστεύει ότι η ομάδα του θα επανέλθει στην κανονικότητα και με το παραπάνω μάλιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε τώρα: Τα... έσπασε ο Μαρτίνς στο Ρέντη - Έξαλλος με παίκτες - Παίρνει "κεφάλια"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags