Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εξετάζουν Τζόνι Χάμιλτον (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-15 14:00:00

Φοβερή αποκάλυψη! Αυτός ο σέντερ έχει τρελάνει Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Θα γίνει "σκοτωμός"! (BINTEO)

του Pick n' Scroll
Φοβερή αποκάλυψη! Αυτός ο σέντερ έχει τρελάνει Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Θα γίνει "σκοτωμός"! (BINTEO)

Σύγχρονος ψηλός, 2.13, 26 ετών. Δείτε τι κάνει...

Οι πολύ καλοί ψηλοί ξένοι παίκτες είναι δυσεύρετοι και αυτό το γνωρίζουν άριστα ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό και φροντίζουν από τώρα, ώστε να καλύψουν τα νώτα τους για του χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε έναν καλό παρτενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη (τον θέλει και τώρα άλλωστε), ο Ολυμπιακός ψάχνει εναγωνίως αντικαταστάτη του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που παίρνει τις βαλίτσες του και πάει στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Ενας σέντερ, που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των "αιωνίων" είναι ο Τζόνι Χάμιλτον, που κάνει σούπερ χρονιά με την Νταρουσάφακα. Είναι 2.13, είναι από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και είναι ο σύγχρονος ψηλός που θέλει κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Παίζει το πικ εν ρολ, καρφώνει μπάλες, αλλοιώνει σουτ και κάνει αυτά που θέλει κάθε προπονητής από τον βασικό του ψηλό.

Πριν από μέρες στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στα θηρία της Εφές και αύριο θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό που κοιτάζουν την περίπτωσή του, είναι και άλλες ομάδες από την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε και τώρα, αλλά η Νταρουσάφακα δεν τον παραχωρεί.

Η τουρκική ομάδα βρήκε τον 26χρονο σέντερ στα... χαμένα του θυγατρικού πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Βρήκε θησαυρό, τον εξαργυρώνει στο παρκέ αλλά δεν θα μπορεί να τον χαρεί και πολύ με τις εμφανίσεις που κάνει.

Δείτε τον σε "δράση":

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags