Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Tρελάθηκε" ο Δημήτρης - Απίστευτη ατάκα στον Πιτινό - Πληρώνει Ούντοχ
| 2020-02-18 15:01:00

"Tρελάθηκε" ο Δημήτρης - Απίστευτη ατάκα στον Πιτίνο - Πληρώνει Ούντοχ - Σκάει από ώρα σε ώρα!

του Pick n' Scroll
"Tρελάθηκε" ο Δημήτρης - Απίστευτη ατάκα στον Πιτίνο - Πληρώνει Ούντοχ - Σκάει από ώρα σε ώρα!

Έρχεται βαρβάτος ψηλός. Τα δίνει όλα για Φάιναλ Φορ. Μόνο εδώ...

Η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο όσο φτάνει το τέλος των μεταγραφών της Ευρωλίγκας. "Έναν ψηλό και τι στον κόσμο" είναι αυτό που λέει και θέλει ο κόσμος του "τριφυλλιού" και η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η φροντ-λάιν της ομάδας χρειάζεται ενίσχυση.

Η προθεσμία για την πραγματοποίηση μεταγραφής λήγει το απόγευμα της επόμενης Τετάρτης και ο Ρικ Πιτίνο είναι στην τελική ευθεία για να επιλέξει τον παίκτη που θα το δώσει το κάτι παραπάνω στους ψηλούς. Αυτό που δεν μπορούν να του δώσουν ο Μπέντιλ, ο Ουάιλι και ο Βουγιούκας.

Ο Αμερικάνος προπονητής έχει 4-5 ονόματα στην ατζέντα του και σήμερα, αύριο αναμένεται να πάρει την απόφασή του. Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι λίγες και προέρχονται περισσότερο από την αγορά της Τουρκίας.

Στην Κίνα η κατάσταση είναι μπλεγμένη και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ρισκάρει. Όλα δείχνουν ότι ο νέος ψηλός θα είναι είτε από την Τουρκία, είτε από το ΝΒΑ ή το θυγατρικό πρωτάθλημα αυτού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει τον Παναθηναϊκό στο φάιναλ-φορ και έχει πει στον προπονητή του "πάρε όποιον θες".

Αν μπορούσε, δηλαδή, να πάρει τον Ούντοχ, θα τον έπαιρνε ο Εξάστερος, αφού ο Γιαννακόπουλος θα έδινε τα λεφτά που απαιτούνταν. Και ο Ούντοχ, όμως, είναι μπλεγμένος στην ειδική και πολύ δύσκολη κατάσταση της Κίνας.

Με έναν ακόμη ψηλό ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ πιο δυνατός, αλλά για να φτάσει εκεί που θέλει πρέπει να γίνει ομάδα. Κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, ούτε ο ψηλός που θα αποκτηθεί, θα του κάνει κάτι ιδιαίτερο. Ο Πιτίνο πρέπει να βρει τη λύση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς τα κρίσιμα και δύσκολα ματς πλησιάζουν. 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags