Facebook Pixel Ολυμπιακός: Yποδέχεται σε λίγες ώρες τη Βιλερμπάν, έχοντας χίλιαδυο προβλήματα
| 2020-02-20 15:48:00

Αποκάλυψη-βόμβα για Ολυμπιακό - Σήμερα στο ΣΕΦ ο... αντι-Μιλουτίνοφ - Θα μπει στο παρκέ!

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη-βόμβα για Ολυμπιακό - Σήμερα στο ΣΕΦ ο... αντι-Μιλουτίνοφ - Θα μπει στο παρκέ!

Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις αποκλειστικά στο sportdog!

Ολυμπιακός: Yποδέχεται σε λίγες ώρες τη Βιλερμπάν, έχοντας χίλιαδυο προβλήματα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι περίπου σε απόγνωση, έχοντας ελάχιστους παίκτες στην διάθεσή του. Και το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι πρόκειται για ματς από εκείνα, που είναι στο πρόγραμμα για νίκη. 

Αν π.χ. οι Πειραιώτες έπαιζαν εκτός έδρας με την Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, δεν θα τους πείραζαν και τόσο τα πολλά προβλήματα, που έχουν. Αλλωστε πρόκειται για παιχνίδια θεωρητικά χαμένα.

Σήμερα, όμως, τους πειράζει και τους παραπειράζει, αφού το ματς προσφέρεται για δύο βαθμούς και ενώ μάλιστα ακολουθούν πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια.

Όπως και να έχει, όμως, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για τη κατάκτηση των δύο βαθμών, ώστε να μείνει ζωντανός για τη πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Το σημερινό παιχνίδι έχει και άλλο ενδιαφέρον. Εχει την κόντρα ανάμεσα στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Τόνι Γιεκίρι. Μία μάχη ανάμεσα σε δύο ψηλούς-θηρία.

Η είδηση, όμως, της κόντρας έχει να κάνει με το ότι ο Γιεκίρι είναι ένας από τους παίκτες, που είναι πιθανό να δει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός για αντικατάσταση του Μιλουτίνοφ, που είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για την Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

Ο Γιεκίρι είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι, που μας πέρασε τους «ερυθρόλευκους», αλλά αυτοί προτίμησαν τον Χαπ. Και ο Αφρικάνος σέντερ πήγε στην Βιλερμπάν, κάνοντας μία πολύ καλή χρονιά.

Ο Γιεκίρι το καλοκαίρι, που μας έρχεται, θα «χτυπήσει» κάτι καλύτερο από την γαλλική ομάδα και ίσως αυτή η ομάδα να είναι ο Ολυμπιακός.

Επομένως, σήμερα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν έναν παίκτη, που δεν αποκλείεται από το καλοκαίρι να είναι στην ομάδα τους. Και θα τον τεστάρουν κόντρα στον Μιλουτίνοφ, που είναι από τους κορυφαίους ψηλούς της Ευρωλίγκας.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερο τεστ από αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags