Facebook Pixel Αυτοί οι δύο αλλάζουν τον Ολυμπιακό - Τρέλα για ΠΑΟ - "Μπαμ" Λαρεντζάκη!
| 2020-02-25 15:48:00

Το ήξεραν οι Αγγελόπουλοι - Aλλάζουν τον Ολυμπιακό - Τρέλα για ΠΑΟ - "Μπαμ" Λαρεντζάκη!

του Pick n' Scroll
Το ήξεραν οι Αγγελόπουλοι - Aλλάζουν τον Ολυμπιακό - Τρέλα για ΠΑΟ - "Μπαμ" Λαρεντζάκη!

"Καψούρες" Μπαρτζώκα. Γιατί θέλουν εκδίκηση. Ποιος έρχεται με φόρα;

Στον Ολυμπιακό το θεωρούσαν σίγουρο ότι θα αρθεί το ban και θα μπορούν να παίξουν οι ΜακΚίσικ και Μπάικς από δω και πέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα οι Αγγελόπουλοι είχαν βρεθεί με τον Μπερτομέου και είχαν πάρει τις σχετικές διαβεβαιώσεις.

Εδώ που τα λέμε ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να κάνει μεταγραφές, αν δεν ήξερε, αν δεν ήταν σίγουρος ότι οι νέοι παίκτες του θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε έκανε και το φιλικό της Κυριακής με τον Ήφαιστο, ώστε να είσαι όσο πιο έτοιμοι ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι ο ΜακΚίσικ και κυρίως ο Μπάικς, που χρονικά ήρθε τελευταίως στην Αθήνα.

Ο Μπαρτζώκας πιστεύει πολύ και τους δύο παίκτες, τόσο πολύ που θεωρεί ότι θα τους κρατήσει και την επόμενη σεζόν. Εννοείται ότι θα αξιολογήσει την κατάσταση, αφού πρώτα τους δει στα παιχνίδια που έρχονται.

Ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν ότι θα παραταχθεί πάνοπλος στο ντέρμπι της 3ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Αυτό το παιχνίδι τον νοιάζει περισσότερο. Και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου. Μία νίκη επί του Παναθηναϊκού θα είναι -και- για τον κόσμο του Ολυμπιακού μία "σημαία" που θα την κουβαλάνε για καιρό.

Συν τοις άλλοις οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη και για τον πρώτο γύρο, όπου έχασαν παιχνίδι δικό τους.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση δεν είναι πολλές, γιατί υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα. Θα προσπαθήσουν να τις εξαντλήσουν, με τη νίκη, όμως, επί του Παναθηναϊκού να είναι ο βασικότερός τους στόχος.

Οι Ερυθρόλευκοι χάρηκαν επίσης για την πολύ καλή εμφάνιση χθες με την Εθνική του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ενός παίκτη που έρχεται με φόρα ώστε από το καλοκαίρι να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη! Ο Έλληνας πρωταθλητής που έχει ξετρελάνει τον Γιαννακόπουλο - Του βάζει τα πράσινα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags