Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβες Αγγελόπουλων "ρίχνουν" το ΣΕΦ - Αυτόν παίρνουν αντι-Μιλουτίνοφ - Τα δίνουν όλα για Σλούκα!
Μπάσκετ
| 2020-02-28 22:05:00

Βόμβες Αγγελόπουλων "ρίχνουν" το ΣΕΦ - Αυτόν παίρνουν αντι-Μιλουτίνοφ - Τα δίνουν όλα για Σλούκα!

του Pick n' Scroll
Βόμβες Αγγελόπουλων "ρίχνουν" το ΣΕΦ - Αυτόν παίρνουν αντι-Μιλουτίνοφ - Τα δίνουν όλα για Σλούκα!

Φτιάχνουν πάλι ομαδάρα. Νέος Χάινς και αντί-Σπανούλης. Μόνο εδώ...

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στη νίκη στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε. Ο κόσμος του στεναχωρήθηκε πολύ, όχι, όμως, για μεγάλο διάστημα. 

Ο πρώτος λόγος είναι ότι λίγο μετά η ποδοσφαιρική ομάδα και ο Ελ Αραμπί τον έκανε να τα ξεχάσει όλα. Και ο δεύτερος έχει να κάνει με το ότι η ομάδα του μπάσκετ παρουσιάζει σημαντικά σημάδια προόδου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο τιμόνι της.

Αν κέρδιζε τη Μακάμπι, σαφώς τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Δεν έγινε, όμως, και η ζωή προχωράει. Ο Ολυμπιακός θα κάνει κάποια βήματα πίσω, αν δεν κερδίσει και τον Παναθηναϊκό την Τρίτη. Γιατί είναι και θέμα γοήτρου, αλλά και τεράστιου βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Γι' αυτό το λόγο οι Ολυμπιακοί θα γεμίσουν το ΣΕΦ και η ομάδα τους θα τα δώσει όλα για να πάρει τους δύο βαθμούς. Κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό παραμένει ζωηρά στο κυνήγι της πρόκρισης στην οκτάδα.

Παράλληλα, ο Μπαρτζώκας ετοιμάζει και την επόμενη χρονιά, διάστημα και στο οποίο θα αρχίσει να κρίνεται. Ολοι λένε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν θα πάει για έναν ακριβό σέντερ. Θα πάει για έναν παίκτη, όπως είχε πάρει τον Ντάνστον, τον Μπιρτς και τον Χάινς. Έναν παίκτη όχι ακριβό, που θα μπορέσει, όμως, στο παρκέ να ανεβάσει την αγοραστική του αξία.

Και δεν θα δώσει πολλά λεφτά για τον σέντερ, γιατί θέλει να τα δώσει όλα για να φέρει πίσω τον Κώστα Σλούκα. Αυτός είναι ο μεγάλος πόθος στο λιμάνι. Εκεί θα πέσει όλο το βάρος.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθόλου εύκολη, αλλά ο Μπαρτζώκας και όλοι στον Ολυμπιακό λένε ότι αυτή είναι η κίνηση, που πρέπει να γίνει για τα επόμενα χρόνια με δεδομένο και ότι ο Βασίλης Σπανούλης οδεύει στα 38 του χρόνια.

Όπως και να έχει, και το καλοκαίρι που μας έρχεται θα είναι «καυτό» για τους «ερυθρόλευκους», που προς το παρόν, όμως, έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Μαρινάκη μετά την Άρσεναλ - "Κλέβει" βασικό παικταρά του ΠΑΟ - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags