Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καρφί" του Γιάννη στον Χάρντεν - Τι είπε για Κόμπι, Λεμπρόν, Τζόρνταν - "Δουλεύω το παιχνίδι μου" (vid)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-02-29 09:28:00

"Καρφί" του Γιάννη στον Χάρντεν - Τι είπε για Κόμπι, Λεμπρόν, Τζόρνταν - "Δουλεύω το παιχνίδι μου" (vid)

Sportdog Team
"Καρφί" του Γιάννη στον Χάρντεν - Τι είπε για Κόμπι, Λεμπρόν, Τζόρνταν - "Δουλεύω το παιχνίδι μου" (vid)

Όλα όσα σχολίασε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άφησε ασχολίαστη τη ατάκα του Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος μιλώντας στο ESPN είπε: "Αν είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις, δεν χρειάζεται ταλέντο. Εγώ μαθαίνω πως να παίζω μπάσκετ και έχω ταλέντο".

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά τη μεγάλη νίκη επί των Θάντερ θέλησε να απαντήσει στο σταρ των Ρόκετς και τόνισε:

«Σίγουρα το παιχνίδι μου δεν είναι μόνο δύναμη. Ήρθα όταν ήμουν 18 χρονών και 81 κιλά, οπότε ήταν δύσκολο να τα βάλω με τους ψηλούς. Αλλά προφανώς θα υπάρξουν στιγμές που θα χρησιμοποιήσεις την δύναμη πάνω σε μερικούς.

Όπως κάνει ο ΛεΜπρον, έκαναν οι Τζόρνταν, Κόμπι, Σακίλ, όλοι αυτοί είχαν πολλές επαφές στο παιχνίδι τους. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην ρακέτα, αλλά προφανώς προσπαθώ να δουλεύω το παιχνίδι μου, τα σουτ από μέση απόσταση, τα τρίποντα, να δίνω σκριν και να ρολάρω πιο γρήγορα και να δίνω σωστές πάσες. Είναι δύσκολο να τρέχω με όλη μου την δύναμη και να προσπαθώ να δώσω σωστή πάσα στην γωνία. 

Προσπαθώ να είμαι πιο ακριβής και είναι πολλά πράγματα που ακόμα προσθέτω και ελπίζω όταν τα βάλω όλα αυτά, θα είμαι πιο ολοκληρωμένος παίκτης και θα είμαι καλύτερος και θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει κάνοντας πιο εύκολο το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι της ομάδας του είπε:

«Διασκεδάζω παίζοντας μπάσκετ όλη μου την ζωή, αλλά προφανώς το να κερδίζεις κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Πάντα όμως διασκεδάζω. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα όμως είναι καλή. Πολλά έχουν γίνει στην ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι που ήμασταν και που είμαστε. Είμαστε στο 51-8. Αν μου το έλεγες αυτό δύο ή τρία χρόνια πριν θα έλεγα... ότι πεις. Αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν ένα σπουδαίο ταξίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags