Facebook Pixel Τα δεδομένα για Λαρεντζάκη, Καλαϊτζάκη και Θανάση Αντετοκούνμπο στους δύο "αιώνιους"
| 2020-03-02 20:28:00

"Mπαμ" με Λαρεντζάκη, Καλαϊτζάκη - Ποιον παίρνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ - "Σκοτωμός" για Θανάση!

του Pick n' Scroll
"Mπαμ" με Λαρεντζάκη, Καλαϊτζάκη - Ποιον παίρνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ - "Σκοτωμός" για Θανάση!

Φτιάχνονται ήδη οι αιώνιοι, τι ετοιμάζουν. Πού πάει το... εργαλείο.

Οι διαθέσιμοι καλοί Ελληνες παίκτες είναι λιγοστοί και ο λόγος γίνεται για το επίπεδο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Για τους παίκτες, δηλαδή, που μπορούν να στελεχώσουν τις δύο κορυφαίες ομάδες. 

Για την επόμενη χρονιά το πλέον σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που τώρα είναι στην Μούρθια. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του το πιο πιθανό είναι να πάρει πίσω τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, που τώρα παίζει ως δανεικός και μάλιστα παίζει πολύ καλά στη Νεβέζις της Λιθουανίας.

Είχαμε αναφέρει τις προάλλες κάποια ενδεχόμενα για το μέλλον του Θανάση Αντετοκούνμπο, που από φέτος είναι στους Μπακς, δίπλα στον αδερφό του, Γιάννη.

Ο Θανάσης είναι πολύ ευχαριστημένος από τις εμπειρίες που ζει, από τα χρήματα που παίρνει, αλλά είναι ελάχιστος ο χρόνος συμμετοχής του. Και αν συνεχιστεί αυτό, που δύσκολα δεν θα συνεχιστεί, είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει το καλοκαίρι.

Αν επιστρέψει στην Ευρώπη, είναι σίγουρο ότι και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα κινηθούν για την απόκτησή του. Είναι εργαλείο που λείπει από αυτές τις ομάδες, καθώς είναι πολύ καλός αμυντικός παίκτης.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο 28χρονος φόργουορντ, ακόμη και αν δεν μείνει στους Μπακς, θέλει να παλέψει το αμερικάνικο όνειρο μέχρι τέλους. Κάτι που σημαίνει ότι θα ήθελε, αν δεν συνεχίσει στο Μιλγουόκι, να πάει σε μία κατώτερη ποιοτικά ομάδα, αλλά να έχει χρόνο συμμετοχής. Να πάει π.χ. στους Σικάγο Μπουλς. Στο Σικάγο, δηλαδή, που είναι και δίπλα στο Μιλγουόκι.

Του Θανάση του αρέσει η ζωή στις ΗΠΑ, είναι η οικογένειά του εκεί, δεν θέλει να αλλάξει την ιστορία. Όπως φαίνονται τα πράγματα, η επιστροφή στην Ευρώπη θα είναι η τελευταία του επιλογή. Αλλά το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσουν όλα και πάντα δεν πρέπει να αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός με Παππά στον ΠΑΟ - Γιατί τον "έφαγε" ο Πιτίνο - Τι έγινε στην προπόνηση - Χοντρό παρασκήνιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags