Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Πόρτα" Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο για ΣΕΦ - Απάντηση-φωτιά!
Μπάσκετ
| 2020-03-03 17:58:00

"Κόλαση" πριν το ντέρμπι - "Πόρτα" Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο για ΣΕΦ - Απάντηση-φωτιά!

Sportdog Team
"Κόλαση" πριν το ντέρμπι - "Πόρτα" Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο για ΣΕΦ - Απάντηση-φωτιά!

Ανεβαίνει το... θερμόμετρο πριν το μεγάλο ματς.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του ¨αιώνιου" ντέρμπι για τη Euroleague, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την απαγόρευση εισόδου στο ΣΕΦ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να προαναγγέλλει την παρουσία του στο γήπεδο ως απάντηση!

Οι Ερυθρόλευκοι απέστειλαν επίσημο έγγραφο στην Αστυνομία και την Εισαγγελέα, με το οποίο ζητούν να μην του επιτραπεί η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο κλειστό, "ως προληπτικό μέτρο για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα σε συνθήκες ασφαλείας και ευ αγωνίζεσται να μην επιτραπεί η είσοδός του στο ΣΕΦ", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω Instagram προανήγγειλε ότι θα παραστεί κανονικά στο ντέρμπι, μετά την κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να στείλει το προαναφερθέν έγγραφο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από το επίμαχο έγγραφο στο Instagram και εν συνεχεία προέβη σε νέα ανάρτηση, που ανέφερε χαρακτηριστικά "ότι στο δρόμο για το σπίτι ήμουν, αλλά αφού το θέλετε θα σας έρθω"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags