Facebook Pixel Πάει ξανά Final4 - Νέος ΜακΚίσικ αντί Μιλουτίνοφ και τρελά λεφτά για Σλούκα!
| 2020-03-04 15:14:00

Έτσι πάει ξανά Final4 ο Ολυμπιακός - Νέος ΜακΚίσικ αντί Μιλουτίνοφ και τρελά λεφτά για Σλούκα!

του Pick n' Scroll
Έτσι πάει ξανά Final4 ο Ολυμπιακός - Νέος ΜακΚίσικ αντί Μιλουτίνοφ και τρελά λεφτά για Σλούκα!

"Όργια" Μπαρτζώκα. Πλάνο που απογειώνει. Μόνο εδώ τα διαβάζεις...

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες τον Παναθηναϊκό, αλλά όλος ο κόσμος μιλάει για τη νέα μεγάλη εμφάνιση του Σακίλ ΜακΚίσικ. Eνός παίκτη που ο Μπαρτζώκας βρήκε από το πουθενά, αφού μέχρι πρότινος ο περί ου ο λόγος αγωνιζόταν σε μικρομεσαίες ομάδες της Ευρώπης: στη Σάρατοφ, στην Μπεσίκτας, στην Ουσάκ Σπορτίφ, στο Πέζαρο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πίστεψε στον Αμερικάνο γκαρντ, τον έφερε στον Πειραιά και όλος ο κόσμος της ομάδας παραμιλάει. Ο ΜακΚίσικ ήδη έγινε ο αγαπημένος της εξέδρας και ο βασικός λόγος είναι ότι σχεδόν μόνος του νίκησε τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπαρτζώκας έχει 2 στα 2, αφού και ο Οκτάβιους Ελις πηγαίνει μία χαρά στη μέχρι τώρα παρουσία του στο ΣΕΦ. Αυτός που δεν έχει αποδώσει ακόμη είναι ο Ντουάιτ Μπάικς, που είναι μάλιστα και πιο μεγάλο όνομα από ΜακΚίσικ και Ελις.

Ο Μπάικς, όμως, είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και συν τοις άλλοις δύσκολα μπορεί να αποδώσει έτσι, όπως θέλει, όταν παίζει ελάχιστα λεπτά. Θέλει χρόνο και την μπάλα στα χέρια του. Όταν γίνει αυτό, τότε θα δείξει την κλάση του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήδη χτίζει και την ομάδα της επόμενης χρονιάς, όπου σίγουρα θα στηριχτεί και σε ΜακΚίσικ και Ελις. Αυτό που ήδη ψάχνει είναι έναν ψηλό να βάλει μπροστά από τον Ελις, αφού ο Μιλουτίνοφ θα πάρει τον δρόμο για την ΤΣΣΚΑ και τη Μόσχα. Ο Μπαρτζώκας θέλει έναν... νέο ΜακΚίσικ για την θέση του ψηλού και θεωρεί ότι θα τον βρει. Έναν παίκτη, δηλαδή, όχι ακριβό, που, όμως, θα κάνει σπουδαία δουλειά.

Και δεν θέλει ακριβό παίκτη, γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει τα λεφτά το καλοκαίρι, ώστε να φέρει πίσω τον Κώστα Σλούκα. Αυτός είναι ο διακαής πόθος και ο παίκτης πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η προσπάθεια για επιστροφή σε φάιναλ-φορ.

Προς το παρόν, πάντως, το μυαλό είναι στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Εφές, εκεί, όπου όλοι οι Ολυμπιακοί θέλουν νέα μεγάλη εμφάνιση του ΜακΚίσικ και νίκη.

Ο ΜακΚίσικ βλέπετε πριν από 35 μέρες ως παίκτης της Μπεσίκτας είχε κερδίσει μόνος του την Εφές. Είχε σημειώσει 38 πόντους και είχε οδηγήσει την ομάδα του σε ιστορική νίκη, κάτι που θέλουν να γίνει και μεθαύριο οι Ολυμπιακοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Μπαρτζώκας! Με τι μισθό το μήνα έφερε τον ΜακΚίσικ - "Γλέντησε" όλη την Ευρωλίγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags