Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τελικός για οκτάδα στην Ιταλία για Ολυμπιακό – "Ανάσα" για ΠΑΟ – Πρόγραμμα... φωτιά! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2020-03-06 21:18:00

Τελικός για οκτάδα στην Ιταλία για Ολυμπιακό – "Ανάσα" για ΠΑΟ – Πρόγραμμα... φωτιά! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τελικός για οκτάδα στην Ιταλία για Ολυμπιακό – "Ανάσα" για ΠΑΟ – Πρόγραμμα... φωτιά! (ΦΩΤΟ)

Η βαθμολογία και τα παιχνίδια μέχρι τέλους στη Euroleague.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα υπάρχουν πλέον στο τραπέζι όσον αφορά την τελική κατάταξη της Euroleague και την οκτάδα μετά τα παιχνίδια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τη... διαβολοεβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του την Τρίτη το βράδυ επί του Παναθηναϊκού έχασε στην Τουρκία από την Εφές (91-79) και παρέμεινε ένατος με ρεκόρ 12-16 σε ισοβαθμία με Ζαλγκίρις, Βαλένθια και Αρμάνι, ενώ η οκτάδα απέχει μόλις μία νίκη. Στην όγδοη θέση είναι η Φενέρ σε ισοβαθμία με την έβδομη Ζενίτ με ρεκόρ 13-15.

Έτσι λοιπόν, το ματς επόμενης εβδομάδας στην Ιταλία σε άδειο γήπεδο λόγω του Κορωνοιού για τους Πειραιώτες είναι μάλλον ο... τελικός της χρονιάς για την οκτάδα, αν και έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει έκτος με ρεκόρ 14-14 και βλέπει τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του να χάνουν. Ωστόσο, θα πρέπει άμεσα να βρει τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να κλειδώσει την οκτάδα, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα όπου αντιμετωπίζει τη Φενέρ στην Τουρκία.

Θυμίζουμε, πως ήδη στα πλέι οφ βρίσκονται η Αναντολού Εφές, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μακάμπι που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία τους στα προημιτελικά.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού
13/3 Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός
19/3 Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός
25/3 Παναθηναϊκός – Χίμκι
27/3 Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός
3/4 Παναθηναϊκός – Μακάμπι
10/4 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού
12/3 Αρμάνι – Ολυμπιακός
20/3 Ολυμπιακός – Ρεάλ
24/3 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας
27/3 Χίμκι – Ολυμπιακός
2/4 Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός
9/4 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags