Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Γυρίζει από το NBA ο... Baby Shaq - Θα "σφαχτούν" Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος!
| 2020-03-11 17:09:00

Γυρίζει από το NBA ο... Baby Shaq και κάνει χαμό - Θα "σφαχτούν" Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος!

του Pick n' Scroll
Γυρίζει από το NBA ο... Baby Shaq και κάνει χαμό - Θα "σφαχτούν" Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος!

"Kαψούρα" Μπλατ. Απίθανο ποιον έχει αδερφό. "Κλικ" στο sportdog...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ολος ο κόσμος έχει το μυαλό του στον ιό και στην εξάπλωσή του. Έχει το μυαλό του στο πώς θα προφυλαχθεί μέχρι το τεράστιο αυτό πρόβλημα να μην είναι τεράστιο πλέον.

Από όλη αυτή την ιστορία δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο το μπάσκετ. Βλέπετε και βλέπουμε τι γίνεται με αναβολές, αλλαγές εδρών και τα συναφή.

Επειδή, όμως, ο ιός αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπιστεί και η ζωή θα συνεχιστεί ως ήταν, οι ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν. Ετσι και οι παίκτες.

Ενας από αυτούς είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά γι' αυτόν στο ΝΒΑ. Πρόκειται για τον Κροάτη σέντερ, Αντε Ζίζιτς, τον "Baby Shaq", όπως τον είχε ονομάσει ο Ντέιβιντ Μπλατ, όταν τον είχε στην Νταρουσάφακα.

Ο Ζίζιτς επιλέχθηκε πολύ ψηλά στο ντραφτ το 2016, αλλά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Μετά και την απόκτηση του Αντρέ Ντράμοντ, η παρουσία του στους Καβαλίερς είναι πολύ μικρή και είναι πιθανό το καλοκαίρι να γυρίσει στην Ευρώπη. Γράφουν μάλιστα οι Αμερικάνοι ότι το στυλ του δεν είναι συμβατό με τον αμερικάνικο τρόπο παιχνιδιού. Ότι είναι αργός, όχι καλός ριμπάουντερ, όχι αθλητικός.

Για την Ευρώπη, βέβαια, είναι εξαιρετικός. Και μάλιστα ήδη η Μακάμπι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Αν όντως αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη, τότε είναι πιθανό να ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός θέλει έναν starter σέντερ, αφού ο Μιλουτίνοφ θα πάει στην ΤΣΣΚΑ. Και ο Παναθηναϊκός θέλει έναν παίκτη να τον ταιριάξει με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι ο Ζίζιτς είναι σπέσιαλ και θα τον λατρέψουν οι φίλαθλοι της ευρωπαϊκής ομάδας που θα τον πάρει.

Αν πάει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, θα έχει και ενδιαφέρον καθώς και στις δύο ομάδες έπαιξε ο αδερφός του, Αντριγια Ζίζιτς, καλός ψηλός του παρελθόντος.

Ο Αντε, πάντως, είναι υψηλότερου μπασκετικού επιπέδου από τον αδερφό του, με τον οποίο έχουν 17 χρόνια διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Deal-μαμούθ στον Ολυμπιακό - Πάνω από 50.000.000 στην ΠΑΕ - Μεγάλα ονόματα, αυτοί τα... βάζουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags