Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ψηλός-βόμβα για Ελλάδα - Συμπαίκτης του Χάρντεν - "Γλεντάει" Χαπ, Μπέντιλ - ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ;
Μπάσκετ
| 2020-03-13 20:06:00

Ψηλός-βόμβα για Ελλάδα - Συμπαίκτης του Χάρντεν - "Γλεντάει" Χαπ, Μπέντιλ - ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ;

του Pick n' Scroll
Ψηλός-βόμβα για Ελλάδα - Συμπαίκτης του Χάρντεν - "Γλεντάει" Χαπ, Μπέντιλ - ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ;

Φεύγει από την Κίνα. Κάνει τη διαφορά. Μόνο στο sportdog…

Ολος ο κόσμος έχει το μυαλό του στον ιό και απολύτως δικαιολογημένα: η υγεία είναι πάνω από όλα. Αυτό είναι που μετράει και μετά έρχονται όλα τα άλλα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε αυτά που μας λένε οι ειδικοί, ώστε μετά από ένα σημείο να αρχίσουμε και πάλι να απολαμβάνουμε, εκτός των άλλων, τα σπορ. Γιατί θα ξαναγίνει αυτό εννοείται. Η ζωή συνεχίζεται και θα συνεχίζεται.

Ετσι και το μπάσκετ. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα δούμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να μάχονται για τα καλύτερα. Αναφέραμε άλλωστε και σε προηγούμενο κείμενο ότι θα μπορούν πλέον να κάνουν καλύτερες μεταγραφές, γιατί η φορολογία μειώθηκε, ενώ και η Κίνα δεν θα πληρώνει τόσο πλουσιοπάροχα, όσο πλήρωνε.

Γράψαμε μάλιστα για την επικείμενη επιστροφή στην Ευρώπη του Αντε Ζίζιτς, ενός πολύ καλού σέντερ, που παίζει (ή μάλλον παίζει ελάχιστα πλέον) στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ενας ακόμη σπουδαίος παίκτης, που πέρασε χρόνια στο ΝΒΑ, αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Πρόκειται για τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας, τον Λιθουανό πάουερ-φόργουορντ, τον οποίο τον ξέρουμε από τότε που η μικρή Εθνική των Σλούκα, Παππά και σία τον κέρδιζε.

Ο Μοτεγιούνας από τότε προχώρησε πολύ, έπαιξε στο ΝΒΑ στο πλευρό του Τζέιμς Χάρντεν στους Ρόκετς και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Κίνα. Η Κίνα, όπως αναφέραμε, δεν θα πληρώνει πλέον τόσο αδρά και ο 30χρονος είναι πιθανό να έρθει και πάλι από τα μέρη του και μάλιστα ήδη ακούγεται για την Μακάμπι.

Είναι ένας σύγχρονος ψηλός, που σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο, ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε τον Ολυμπιακό. Το πλέον καλό για τους «αιώνιους» είναι ότι με την αλλαγή των οικονομικών δεδομένων θα μπορούν να πάρουν σπουδαίους ψηλούς και σε καλή τιμή. Κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν, γι' αυτό και πήγαιναν σε επιλογές, όπως ο Χαπ, ο Μπέντιλ και ο Ουάιλι. Επιλογές, δηλαδή, από το τρίτο και το τέταρτο ράφι.

Ο Μοτιεγιούνας είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά. Την τρέχουσα σεζόν στην Κίνα είχε 22.8 πόντους και 15.1 ριμπάουντ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είδηση-ΣΟΚ για Πιτίνο - Γι' αυτό πήγε στις ΗΠΑ; Τα έμαθαν στον Παναθηναϊκό;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags