Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στο scouting το όνομα του Ιλιγια Βούκοτιτς υπάρχει τουλάχιστον δύο χρόνια
| 2020-03-14 10:05:00

Οριστικό: Αυτός θα είναι ο αντι-Δώνης - Έλληνας και "παιδί" της ομάδας - Τον πιστεύουν πολύ!

του Νίκου Στεργίου
Οριστικό: Αυτός θα είναι ο αντι-Δώνης - Έλληνας και "παιδί" της ομάδας - Τον πιστεύουν πολύ!

Απίθανο όνομα. Έτοιμο όλο το πλάνο. Ποιον άλλο "τρώει".

Παναθηναϊκός: Στο scouting το όνομα του Ιλιγια Βούκοτιτς υπάρχει τουλάχιστον δύο χρόνια. Ο θρύλος μάλιστα θέλει τους «πράσινους» να διοργανώνουν στο Κορωπί φιλικό με την εθνική ελπίδων του Μαυροβουνίου, πέρυσι, μόνο και μόνο για να τσεκάρουν από κοντά τον υψηλόσωμο αμυντικό μέσο.

Χτες, τα πορτογαλικά media θυμήθηκαν ξανά το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και μάλιστα φρόντισαν να το… επικαιροποιήσουν, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν το καλοκαίρι προκειμένου να αποκτήσουν τον 21χρονο Μαυροβούνιο από την Μπενφίκα, στην οποία και δεσμεύεται  με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021, αγωνιζόμενος όμως στη β’ ομάδα των Λουζιτανών.

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός παίκτη στα χαρακτηριστικά, στο σωματότυπο και στη θέση του Βούκοτιτς θα αποκτήσει το καλοκαίρι. Ειδικά αν φύγει – όπως όλα δείχνουν – ο Χρήστος Δώνης και δεν ανανεωθεί (όπως είναι το πιθανότερο) ο δανεισμός του Ανουάρ. Δεν θα είναι όμως ο Μαυροβούνιος. Αυτό είναι ξεκαθαρισμένο, αφού αποτελεί προτεραιότητα του συλλόγου αυτό που δεν έγινε (ούτε και) φέτος με την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, να γίνει του χρόνου και ο πολύ ταλαντούχος 19χρονος μέσος όχι μόνο να προωθηθεί για τα καλά στην πρώτη ομάδα, αλλά να αποτελέσει και ενεργότατο μέλος του rotation.  

Δεν υπάρχει λόγος συνεπώς για έναν ουσιαστικά συνομήλικο του, χωρίς πρακτικές ουσιαστικές παραστάσεις επαγγελματισμού και πρώτης ομάδας, όπως είναι ο Βούκοτιτς, να μπει ο σύλλογος σε διαδικασία διεκδίκησης την ώρα που έχει στο ρόστερ του έναν (κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα φέρελπι  και έτοιμο σύμφωνα με όλους στο Κορωπί να προσφέρει) ποδοσφαιριστή, βγαλμένο από τα φυτώρια του, κάτι που επίσης θέλουν στον Παναθηναϊκό να προβάλλουν, να αναδεικνύουν και να εκμεταλλευόνται, ειδικά για περιπτώσεις τόσο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών όπως είναι ο Αλεξανδρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση-ΣΟΚ για Πιτίνο - Γι' αυτό πήγε στις ΗΠΑ; Τα έμαθαν στον Παναθηναϊκό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags