Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβες Δημήτρη - Όνομα-έκπληξη για αντι-Πιτίνο - Τα αλλάζει όλα - Φεύγουν οι μισοί παίκτες!
Μπάσκετ
| 2020-03-16 20:38:00

"Ρουκέτες" Δημήτρη - Όνομα-έκπληξη για αντι-Πιτίνο - Τα αλλάζει όλα - Φεύγουν οι μισοί παίκτες!

του Pick n' Scroll
"Ρουκέτες" Δημήτρη - Όνομα-έκπληξη για αντι-Πιτίνο - Τα αλλάζει όλα - Φεύγουν οι μισοί παίκτες!

Πρώην "πράσινος" θρύλος. Σαρωτικές κινήσεις. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ολος ο κόσμος ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος είναι αιχμάλωτο του κορωνοϊού και ένα από τα πράγματα που έχει μπει στην άκρη είναι και ο αθλητισμός. 

Παρόλα αυτά δεν έχει βαλτώσει εντελώς η κατάσταση και αυτό το είδαμε και με τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος συμφώνησε με το πανεπιστήμιο Αϊόνα. Στον Παναθηναϊκό δεν στεναχωρήθηκαν, αφού έβλεπαν ότι τα πράγματα με τον Αμερικάνο προπονητή πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Ετσι τους ήρθε κουτί η συμφωνία του 68χρονου προπονητή με το αμερικάνικο κολλέγιο.

Πλέον όλοι αυτό που ρωτάνε είναι ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Πιτίνο. Όχι την τρέχουσα χρονιά, αν συνεχιστεί, αλλά την επόμενη.

Ο Γιαννακόπουλος θα ήθελε έναν εκ των Ομπράντοβιτς, Ιτούδη ή Γιασικεβίτσιους, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο. Επομένως, θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είναι μία από αυτές που ταιριάζει και η οποία παράλληλα θα ικανοποιήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Εχουν γίνει κατά το παρελθόν προσπάθειες για τον Σέρβο προπονητή, που τώρα είναι στο σταφ των Σακραμέντο Κινγκς. Δεν έχουν στεφθεί, όμως, με επιτυχία.

Ο Γιαννακόπουλος, πάντως, είναι ένας από τους ανθρώπους που τους αρέσει να πρωτοτυπούν. Αυτός ήταν που έφερε Αμερικάνο προπονητή (Πιτίνο), αυτός ήταν που είχε προτείνει στον Γιασικεβίτσιους να αναλάβει όχι πέρυσι ή πρόπερσι, αλλά το 2014. Όταν ο Σάρας έκανε, δηλαδή, τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Κάτι που σημαίνει ότι π.χ. δεν πρέπει να αποκλείσουμε να προτείνει στον Μάικ Μπατίστ το "τιμόνι" του Εξάστερου. Ο Μπατίστ είναι στο ΝΒΑ και βοηθός στους Ορλάντο Μάτζικ. Δεν έχει διατελέσει κάπου χεντ-κόουτς. Δεν αποκλείεται, όμως, το αφεντικό του Παναθηναϊκού να του το προτείνει. Ποτέ δεν ξέρεις.

Σίγουρα, πάντως, το καλοκαίρι που έρχεται, θα είναι "καυτό" για τον Παναθηναϊκό, αφού θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Θα φύγουν τουλάχιστον οι μισοί παίκτες από το τωρινό έμψυχο δυναμικό. Και κυρίως οι περισσότεροι ξένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείδωσε: Επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟ μετά τη φυγή Πιτίνο - Όνομα που "φτιάχνει" τους οπαδούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags