Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα "βόμβα" μετά τον Πιτίνο - Όλα ανοιχτά με τεράστιο όνομα - Μείωση αποδοχών ή διαζύγιο!
Μπάσκετ
| 2020-03-17 19:05:00

Νέα "βόμβα" μετά τον Πιτίνο - Όλα ανοιχτά με τεράστιο όνομα - Μείωση αποδοχών ή διαζύγιο!

του Pick n' Scroll
Νέα "βόμβα" μετά τον Πιτίνο - Όλα ανοιχτά με τεράστιο όνομα - Μείωση αποδοχών ή διαζύγιο!

Στον "αέρα" παικταράς. Τι θα κάνει ο Δημήτρης. Παρασκήνιο-φωτιά.

Ο Παναθηναϊκός ξεμπέρδεψε με το θέμα Πιτίνο και μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το τεράστιο πρόβλημα του ιού θα προχωρήσει την επόμενη μέρα. Όταν λέμε ξεμπέρδεψε με τον Πιτίνο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση με έναν σπουδαίο προπονητή που, όμως, το μυαλό του ήταν στις ΗΠΑ και συν τοις άλλοις το συμβόλαιό του για την επόμενη χρονιά ήταν πάνω από 1 εκατ. δολλάρια. Οπότε η συμφωνία του 67χρονου προπονητή με το Αϊόνα ήταν λουκούμι για τους «πράσινους».

Οι τελευταίοι, όμως, θα έχουν να αντιμετωπίσουν το καλοκαίρι ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα. Αυτό του Τζίμερ Φριντέτ. Ενός σπουδαίου παίκτη, που, όμως, δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Δεν απέδωσε επίσης σύμφωνα με τα λεφτά που παίρνει και τα οποία είναι κάτι λιγότερο από 2 εκατ. ετησίως. Χρήματα που είναι να παίρνει και τη νέα χρονιά, αφού έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2020-2021.

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα θέλει να πληρώσει αυτά τα χρήματα και του χρόνου για έναν παίκτη που δεν έπεισε. Αλλά το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο. Και επιπλέον ο Φριντέτ όταν βγει στην αγορά το καλοκαίρι δεν θα μπορέσει να βρει αυτά τα χρήματα έτσι όπως έχει παίξει. Δεν θα υπάρχει πλέον και πλούσια Κίνα, αφού ως γνωστόν τα μπάτζετ στην ασιατική χώρα θα πέσουν.

Είναι, λοιπόν, ένα «καυτό» ζήτημα που θα χρειαστεί να λύσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μένει να δούμε τι θα κάνει. Δεν αποκλείεται ο Φριντέτ να μείνει στο ΟΑΚΑ με μείωση αποδοχών, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι παρά μία υπόθεση.

Και δεν πρέπει να βάζουμε στην άκρη το ότι μόλις ξεπεραστεί η ιστορία του ιού, τα οικονομικά δεδομένα ανά τον κόσμου δεν θα είναι πλέον τα ίδια. Θα πέσουν. Η φορολογία έγινε μικρότερη στην Ελλάδα για τις ομάδες, όταν αυτό έγινε γνωστό πανηγυρίζαμε, αλλά υπολογίζαμε χωρίς τον ιό. Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Και κανείς δεν μπορεί με σιγουριά αυτή τη στιγμή τι θα γίνει σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα σαλτάρουν οι Παναθηναϊκοί - Αυτός ο προπονητής μιλάει με Δημήτρη - "Σεισμός" στην Ευρωλίγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags