Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός για αντι-Πιτίνο! Νέα ονόματα στη λίστα - Ποιοι "τελείωσαν" - Αυτός η λατρεία του Δημήτρη!
| 2020-03-19 18:35:00

Χαμός για αντι-Πιτίνο! Νέα ονόματα στη λίστα - Ποιοι "τελείωσαν" - Αυτός η λατρεία του Δημήτρη!

του Pick n' Scroll
Χαμός για αντι-Πιτίνο! Νέα ονόματα στη λίστα - Ποιοι "τελείωσαν" - Αυτός η λατρεία του Δημήτρη!

Και πρώην της Εθνικής! Θέλει άλλον Ομπράντοβιτς. Θυμάσαι Ντίνκινς;

Ολος ο κόσμος ασχολείται με τον ιό και είναι το πλέον λογικό. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παράλληλα κάθε μέρα αναρωτιέται ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ρικ Πιτίνο για την επόμενη χρονιά. Και σπάει το κεφάλι του σχετικά, αφού φαίνεται ότι δεν υπάρχει τύχη για Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ιτούδη και Γιασικεβίτσιους.

Αναφέραμε τις προάλλες το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να κάνει την έκπληξη και να πάει πάλι σε Αμερικάνο προπονητή. ‘Η σε Ευρωπαίο προπονητή, που να δουλεύει στις ΗΠΑ, όπως είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που βρίσκεται στους Σακραμέντο Κινγκς. Οσον αφορά σε Αμερικάνους προπονητές, τα ονόματα του Σκοτ Σκάιλς και του Μπάιρον Σκοτ, που μάλιστα έχει φορέσει και την πράσινη φανέλα, είναι τα πιο απτά που μπορεί να αναφέρει κανείς.

Από την Ευρώπη ελάχιστες, λιγοστές είναι οι λύσεις που ικανοποιούν, από τη στιγμή που βγάζουμε εκτός παιχνιδιού τον Ζοτς, τον Σάρας και τον Ιτούδη.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι θα μπορούσε να είναι μία επιλογή, όπως και ένας άλλος Ομπράντοβιτς, ο Σάσα. Ο τελευταίος πηγαίνει πολύ καλά φέτος με τη Μονακό, έχοντας την πρώτη στο γαλλικό πρωτάθλημα και έχοντας την επίσης στην οκτάδα του Eurocup.

Ο Ομπράντοβιτς μάλιστα είχε ακουστεί παλιότερα για τον εξάστερο και πιο συγκεκριμένα το 2015, χωρίς, όμως, να προχωρήσει η δουλειά. Ο Ομπράντοβιτς είχε φτάσει κοντά και στον Πανιώνιο πριν από 25 χρόνια, ως παίκτης τότε, αλλά για καλή της τύχη η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε πάρει τον Μπάιρον Ντίνκινς.

 Ο Ομπράντοβιτς ήταν σπουδαίος παίκτης και πολυτέλεια για τον Πανιώνιο, αλλά έτσι όπως έπαιξε ο Ντίνκινς στους «κυανέρυθρους», δύσκολα θα έπαιζε ο Σέρβος. Ο Ντίνκινς είχε αγγίξει το τέλειο.

Από κει και πέρα και επανερχόμενοι στο θέμα του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο Γιαννακόπουλος θα το παλέψει για τον Γιασικεβίτσιους. Θα το παλέψει όσο μπορεί. Αν δεν βρει άκρη, θα πάει στις λύσεις που προαναφέραμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα σαλτάρουν οι Παναθηναϊκοί - Αυτός ο προπονητής μιλάει με Δημήτρη - "Σεισμός" στην Ευρωλίγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags