Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγωνία για Σλούκα στην Τουρκία - Στο νοσοκομείο όλοι οι παίκτες της Φενέρ - Η ενημέρωση της ομάδας
| 2020-03-21 16:38:00

Αγωνία για Σλούκα στην Τουρκία - Στο νοσοκομείο όλοι οι παίκτες της Φενέρ - Η ενημέρωση της ομάδας

Sportdog Team
Αγωνία για Σλούκα στην Τουρκία - Στο νοσοκομείο όλοι οι παίκτες της Φενέρ - Η ενημέρωση της ομάδας

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το θέμα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρονται παίκτες και μέλη του τιμ της Φενέρ, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις, καθώς εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού.

Μέσα σ’ αυτούς είναι και ο Κώστας Σλούκας αλλά και ο Ζέλικο Ομπράνοτβιτς, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των παικτών και των μελών του διοικητικού προσωπικού που έχουν σημειωθεί τα κρούσματα.

Τις προηγούμενες μέρες οι παίκτες και το επιτελείο της Φενέρμπαχτσε υποβλήθηκαν σε εξετάσεις ρουτίνας.

Για κάποιους ήταν ανησυχητικές αφού όπως αναφέρει η διοίκηση της τουρκικής ομάδας, παρουσιάζουν συμπτώματα κορωνοϊού και θα πρέπει να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις έτσι ώστε να είναι βέβαιοι άπαντες εάν είναι θετικοί ή όχι.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι παίκτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ποια μέλη από το τεχνικό τιμ.

Η ενημέρωση από τη Φενέρμπαχτσε

«Μετά από ελέγχους ρουτίνας στην πρώτη ομάδα, ορισμένοι από τους παίκτες της ομάδας και υπάλληλοι του διοικητικού προσωπικού αντιμετώπισαν νέους τύπους συμπτωμάτων του κορονοϊού.

Με την ανίχνευση των συμπτωμάτων, το ιατρικό μας επιτελείο παρενέβη αμέσως και η ομάδα μας κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags