Facebook Pixel Sportdog.gr | Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας! "Έγκλημα" από Ερντογάν, "γλίτωσε" ο ΠΑΟ
| 2020-03-21 17:17:00

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας! "Έγκλημα" από Ερντογάν, "γλίτωσε" ο ΠΑΟ

Sportdog Team
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας! "Έγκλημα" από Ερντογάν, "γλίτωσε" ο ΠΑΟ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Κώστας Σλούκας - Φενέρμπαχτσέ: Όπως έγινε γνωστό ο Κώστας Σλούκας είναι ένας από τα μέλη της Φενέρ που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως υπήρξαν ύποπτα κρούσματα του ιού στην τουρκική ομάδα και αμέσως πήγαν για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι τουρκικές Αρχές άργησαν να διακόψουν το πρωτάθλημα και έτσι συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση για ακόμα ένα σαββατοκύριακο, την ώρα που σχεδόν όλος ο υπόλοιπος πλανήτης είχε διακόψει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Εκτός του Σλούκα, θετικοί εμφανίστηκαν και Γιαν Βέσελι, Αχμέτ Ντουβερίογλου και Τσενκ Ρέντα (team manager), με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο τελευταίος βρίσκεται στην εντατική χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα.

Μάλιστα η λίστα αναμένεται να είναι μεγαλύτερη καθώς έχουν προσβληθεί πέραν από αθλητές κι άλλα μέλη του κλαμπ και έτσι δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς της τουρκικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε προγραμματισμένο παιχνίδι με την Φενέρ πριν από οχτώ μέρες, αλλά τελικά δεν έγινε καθώς ανακοινώθηκε από την Euroleague διακοπή της αγωνιστικής δράσης.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι μόλις στα μέσα της εβδομάδας και έπειτα από εισήγηση των αθλητικών ομοσπονδιών ο Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να... συμμορφωθεί και να διακόψει κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags