Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Βόμβα Πιτίνο και στην Εθνική - Ποιος θα είναι ο διάδοχος - Δύο Έλληνες στη λίστα - Όλα στον αέρα!
| 2020-03-23 20:30:00

"Οβίδα" Πιτίνο και στην Εθνική - Ποιος θα είναι ο διάδοχος - Δύο Έλληνες στη λίστα - Όλα στον αέρα!

του Pick n' Scroll
"Οβίδα" Πιτίνο και στην Εθνική - Ποιος θα είναι ο διάδοχος - Δύο Έλληνες στη λίστα - Όλα στον αέρα!

Αγωνία στα πάντα! Όπως συνέβη με ΠΑΟ; Λένε "ναι" σε Βασιλακόπουλο;

Ο Ρικ Πιτίνο είναι στη χώρα του και ετοιμάζει τα πλάνα του για το πανεπιστήμιο Αϊόνα, το οποίο και ανέλαβε. Παράλληλα, έχει και το μυαλό του στην Εθνική, όπως τουλάχιστον είπε ο ίδιος, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Εννοείται ότι θα υπάρχει δραστηριότητα για την Εθνική το καλοκαίρι, αν υπάρχει και προολυμπιακό τουρνουά. Κάτι, που με τα τωρινά δεδομένα, φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει. Και κατ’ επέκταση είναι πολύ δύσκολο να γίνουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Απόφαση οριστική δεν έχει παρθεί, οπότε οι δικοί μας άνθρωποι πρέπει να κάνουν τα πλάνα τους, ώστε να είναι έτοιμοι.

Ο Πιτίνο μπορεί να είπε ότι είναι έτοιμος για την Εθνική, αλλά τα ίδια είχε πει και για τον Παναθηναϊκό. Και είδαμε ότι έφυγε πριν από την κανονική λήξη του συμβολαίου του.

Ποιος μας λέει ότι δεν θα γίνει το ίδιο και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα; Και αν γίνει, ποια θα είναι η επόμενη μέρα; Ποιος θα τον διαδεχθεί;

Κατ’ αρχάς είπαμε ότι πολύ δύσκολα θα υπάρχουν αγώνες το καλοκαίρι. Αν, όμως, υπάρξουν και ο Πιτίνο δεν θα συνεχίσει στην Εθνική, ο Βασιλακόπουλος δεν έχει πολλές επιλογές από κει και πέρα. Είτε θα πάει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, είτε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Είναι οι πιο αξιόπιστες και ίσως οι μοναδικές λύσεις για τον πάγκο της Εθνικής.

Σε μία τέτοια περίπτωση, βέβαια, είναι άγνωστο αν κάποιος από τους δύο απαντήσει θετικά. Ποτέ δεν ξέρεις. Η πρόκληση της Εθνικής είναι τεράστια, αλλά το θέμα είναι πώς το βλέπει ο καθένας από την πλευρά του.

Και μία Εθνική, που δεν θα έχει Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν τα πράγματα κυλήσουν κάπως ομαλά και το ΝΒΑ συνεχιστεί μετά από ένα σημείο.

Όπως ζούμε τα πράγματα, κάθε μέρα πλέον είναι πολύ διαφορετική. Πλάνα μπορείς να κάνεις, αλλά όχι αξιόπιστα, γιατί τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα.

Πρέπει, όμως, να κάνεις σκέψεις και να προβλέπεις, ώστε να είσαι έτοιμος για την επόμενη μέρα. Την επόμενη καλή μέρα, κανονική μέρα, όποτε αυτή ξαναέρθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτόν τον προπονητή "παλεύει" ο Δημήτρης - Δίνει μάχη με δύο ομάδες - Θα... πέσει το ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags