Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι ειδησάρα! Ποιος κορωνοϊός; Τινάζουν την μπάνκα οι Αγγελόπουλοι - "Πέφτει" το ΣΕΦ!
| 2020-03-24 21:36:00

Αυτή είναι ειδησάρα! Ποιος κορωνοϊός; Τινάζουν την μπάνκα οι Αγγελόπουλοι - "Πέφτει" το ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Αυτή είναι ειδησάρα! Ποιος κορωνοϊός; Τινάζουν την μπάνκα οι Αγγελόπουλοι - "Πέφτει" το ΣΕΦ!

Πανηγυρίζει ο Μπαρτζώκας! Έρχονται παικταράδες. Κόντρα σε όλα...

Πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μίλησε μόνο για τον Κώστα Σλούκα και το πόσο τον θέλει στον Ολυμπιακό. Είπε στο eurohoops κάτι ακόμη πιο σημαντικό, που έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ και γενικότερα των Αγγελόπουλων: 

«Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή στο επίπεδο δουλειάς που παρέχει σε έναν προπονητή είναι εκπληκτικός! Πιστεύω, πως μπορεί να είναι και στο Top-3 της Ευρώπης! Ό,τι ζήτησα σε επίπεδο εξοπλισμού, το είχα. Ό,τι εισήγηση έκανα, η ομάδα την έκανε πράξη. Ενθουσιαστήκαμε με την υποστήριξη που είχαμε», είπε ο προπονητής των Πειραιωτών και συνέχισε: 

«Με το μπάτζετ που έχουμε τώρα, το φετινό, είμαι πεπεισμένος, πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτιάξει μία εξαιρετική ομάδα του χρόνου. Δεν θεωρώ πως θα πρέπει να δαπανήσουμε πάρα πολλά λεφτά για να φτιάξουμε καλή ομάδα. Με σωστές κινήσεις, μπορούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα για του χρόνου. Το πιστεύω αυτό. Δεν είναι ότι δεν έχουν δώσει χρήματα οι πρόεδροι. Οι άνθρωποι έχουν δώσει περίπου 250 εκατομμύρια».

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός είναι σε πάρα πολύ καλή -και- οικονομική κατάσταση.

Πριν από λίγο ήρθε μία κίνηση να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές, αλλά και να φέρει το μυαλό χρόνια πριν, όταν οι Αγγελόπουλοι ήταν στα πάρα πολύ πάνω τους.

Πριν από λίγο, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι τα αφεντικά του Ολυμπιακού προχωρούν στη δωρεά ποσού 1.000.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου 13 χρόνια οι Αγγελόπουλοι είχαν προσφέρει 12 εκατ. στους πυρόπληκτους της Ηλείας. Θα πει κανείς ότι άλλο 1 εκατ. ευρώ και άλλο 12 εκατ. και θα έχει δίκιο. Είναι, όμως, άλλες οι εποχές. Και γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για τα αφεντικά της ΚΑΕ. Το ότι, όμως, τώρα δίνουν 1 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι πρότινος ήταν πολύ πίσω στις πληρωμές του Ολυμπιακού, δείχνει ότι τα πράγματα έχουν φτιάξει σημαντικά.

Και αυτό κάνει τον κόσμο της ομάδας να ελπίζει σε πολύ καλύτερα πράγματα στο μπάσκετ. Να ελπίζει ότι θα επιστρέψει ο Σλούκας, να ελπίζει επίσης ότι θα αποκτηθεί και ένας εξαιρετικός σέντερ, στη θέση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ήδη κάνει τα σχεδιά του για τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Superleague τέλος! Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός - Δεν πέφτει κανείς - Ανεβαίνουν δύο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags