Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ρουκέτες" Μπαρτζώκα! Τρομερός σουτέρ για αντι-Πολ - Πρώην των Λέικερς - Έτσι πάει Final4!
Μπάσκετ
| 2020-03-26 18:40:00

"Ρουκέτες" Μπαρτζώκα! Τρομερός σουτέρ για αντι-Πολ - Πρώην των Λέικερς - Έτσι πάει Final4!

του Pick n' Scroll
"Ρουκέτες" Μπαρτζώκα! Τρομερός σουτέρ για αντι-Πολ - Πρώην των Λέικερς - Έτσι πάει Final4!

Τρελά πάρε-δώσε. Φέρνει το... παιδί του. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τρώει ώρες ολόκληρες μπροστά στην τηλεόραση, αλλά και στον υπολογιστή του, βλέποντας παίκτες για τη νέα χρονιά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του και έτσι κάνει το καλύτερο δυνατό σκάουτινγκ έτσι ώστε όταν όλα θα έχουν ξεπεραστεί με τον ιό, να είναι πανέτοιμος για να κάνει τις επιλογές του.

Δύο παίκτες, πάντως, δεν χρειάζεται να τους δει, γιατί τους ξέρει. Τον έναν μάλιστα τον είχε παίκτη και είναι ο Αυστραλός, Ράιαν Μπρόκχοφ. Τον είχε παίκτη στην Λοκομοτίβ Κουμπάν πριν από μερικά χρόνια.

Ο Μπρόκχοφ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς στις αρχές του Φλεβάρη και το όνομά του συνδέθηκε αμέσως με τους Πειραιώτες. Οι τελευταίοι, όμως, ήθελαν διαφορετικού τύπου παίκτη και γι' αυτό έκλεισαν τον ΜακΚίσικ.

Ο Αυστραλός, όμως, είναι πάντα στο μυαλό του Μπαρτζώκα και είναι πιθανόν να τον απασχολήσει το καλοκαίρι, αφού όλα δείχνουν ότι ο Μπράντον Πολ δεν θα συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι. Ο Μπρόκχοφ χαρακτηρίζεται πάνω από όλα για το τρομερό του σουτ.

Ενας άλλος παίκτης, που ίσως «παίξει» για τον Ολυμπιακό είναι ο Τζόναθαν Ουίλιαμς. Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι στους Λέικερς. Φέτος ήταν στη Μακάμπι Ρισόν και κάποια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρθηκαν. Όταν, όμως, έφυγε από την Ρισόν ο Ουίλιαμς πήγε στο ΝΒΑ και τους Ουίζαρντς.

Το όνομά του είναι πάντα στην ατζέντα του Ολυμπιακού και είναι κι αυτός ένας παίκτης, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να ενδιαφέρει τον Μπαρτζώκα.

Προς το παρόν ουσιαστικά δεν κινείται τίποτα, αλλά ο προπονητής των Πειραιωτών σιγά σιγά σχηματίζει την ομάδα που θέλει να έχει την επόμενη σεζόν. Με τον Ολυμπιακό να θέλει να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ και να ζήσει μεγάλες στιγμές, όπως στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμφωνία Μαρινάκη - Μαρτίνς - Απίθανη επιστροφή Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags