Facebook Pixel Κορωνοϊός: Προσπαθούν να μαζέψουν 11 εκατ. ευρώ για την Ισπανία οι Ναδάλ και Γκασόλ
Άλλα Σπορ
| 2020-03-26 19:20:00

Συγκλονιστική πρωτοβουλία - Ναδάλ και Γκασόλ μπήκαν στη μάχη κατά του κορωνοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστική πρωτοβουλία - Ναδάλ και Γκασόλ μπήκαν στη μάχη κατά του κορωνοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσπαθούν να βοηθήσουν την πληγείσα Ισπανία.
 

Η Ισπανία βιώνει εθνική τραγωδία με πάνω από 4.000 νεκρούς λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και δύο καταξιωμένοι αθλητές, ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Πάου Γκασόλ, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την πατρίδα τους.

Οι δύο θρύλοι του ισπανικού αθλητισμού ξεκίνησαν καμπάνια προσπαθώντας να μαζέψουν 11.000.000 ευρώ, με την υποστήριξη του Ερυθρού Σταυρού της Ισπανίας.

«Η Ισπανία ποτέ δεν απογοήτευε εμάς τους αθλητές. Πάντα ήταν στο μέρος μας, σε καλές και σε δύσκoλες στιγμές και πάντα έδειχνε κατανόηση. Είμαστε αθλητές σε έναν μεγάλο βαθμό εξαιτίας αυτής της στήριξης που είχαμε και τώρα είναι η ώρα για να μη σας απογοητεύσουμε. Ήρθε η ώρα ο αθλητισμός της Ισπανίας να πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη του», ανέφερε ο Ναδάλ σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε.

Ο Γκασόλ από την πλευρά του τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση άνευ προηγουμένου, στην οποία σε μικρό ή μεγάλο βαθμό όλοι υποφέρουμε από τις συνέπειές της. Κυρίως όμως αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το προσωπικό υγείας, που φροντίζει τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον ιό. Δεν είστε μόνοι σας. Η μάχη ανήκει σε όλους μας. Σήμερα, θέλουμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη νίκη μας. Ο μεγάλος στόχος που τέθηκε είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εκτιμάται πως θα βοηθήσει περισσότερους από 1.350.000 ανθρώπους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags