Facebook Pixel ΕΟΚ - Γιώργος Βασιλακόπουλος: Θέλει στη Εθνική ομάδα τον Αργύρη Πεδουλάκη;
| 2020-03-27 16:00:00

Έξαλλος Βασιλακόπουλος με Πιτίνο - "Άκυρο" σε Σκουρτόπουλο - "Zαχαρώνει" πρώην του ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Έξαλλος Βασιλακόπουλος με Πιτίνο - "Άκυρο" σε Σκουρτόπουλο - "Zαχαρώνει" πρώην του ΠΑΟ!

Μόνιμη λύση στην Εθνική. Ποιος ανέβηκε στη λίστα. "Κλικ" εδώ...

ΕΟΚ - Γιώργος Βασιλακόπουλος: Τελικά δεν ήταν γραφτό ο Ρικ Πιτίνο να δουλέψει στην Εθνική.

Όπως έχουμε αναφέρει, ακόμη και αν γινόταν το Προολυμπιακό τουρνουά, ήταν εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Αμερικάνος προπονητής θα καθόταν στο πάγκο της επίσημης αγαπημένης. 

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε αρχίσει να στραβώνει με κάποια πράγματα, που είχαν να κάνουν με τον Πιτίνο και σιγά σιγά έψαχνε τη διάδοχη λύση. Είχαμε αναφέρει μάλιστα τα ονόματα του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μπαρτζώκας ή Σφαιρόπουλος θα είχαν να κάνουν με το Προολυμπιακό τουρνουά και αν περνάγαμε και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες βέβαια. Δεν θα επρόκειτο για μόνιμη λύση.

Ισως, όμως, ο Βασιλακόπουλος πάει πλέον για μόνιμη λύση στην Εθνική. Να μην έχει, δηλαδή, τον Θανάση Σκουρτόπουλο για τα «παράθυρα» και άλλον προπονητή για τις μεγάλες διοργανώσεις.

Αρα αν πάει σε μία τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να είναι ένας προπονητής που δεν θα δουλεύει σε σύλλογο. Ώστε να μπορεί, δηλαδή, να είναι και στα «παράθυρα» που γίνονται εν μέσω των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Λέτε να είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης; Δεν αποκλείεται.Το όνομα του Πεδουλάκη είχε ακουστεί και παλιότερα για την Εθνική, αλλά ποτέ δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Ισως, όμως, να είναι η ώρα να γίνει αυτό. Ποιος ξέρει...

Η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής αν όλα κυλήσουν ομαλά είναι προγραμματισμένη για το τέλος Νοέμβρη. Υπάρχει χρόνος, δηλαδή, για αποφάσεις και ενώ λογικά θα έχουν προηγηθεί και οι εκλογές στην ΕΟΚ.

 Το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στον πάγκο της ομάδας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αλλά αυτή τη φορά ίσως ο Βασιλακόπουλος πάει σε μόνιμη λύση. Και ίσως αυτή η λύση να είναι ο Πεδουλάκης. Να είναι ένας προπονητής, δηλαδή, που θα ασχολείται νύχτα, μέρα με την ομάδα και όχι μόνο όταν θα έχει αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό παρασκήνιο στο ελληνικό μπάσκετ - Μπαίνει ισχυρός οικονομικά παράγοντας σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags