Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Βόμβα Ούντοχ! Παράνοια στην Ευρωλίγκα - Στο ΟΑΚΑ χωρίς Φριντέτ και στο ΣΕΦ χωρίς Σλούκα!
Μπάσκετ
| 2020-03-28 20:35:00

Βόμβα Ούντοχ! Παράνοια στην Ευρωλίγκα - Στο ΟΑΚΑ χωρίς Φριντέτ και στο ΣΕΦ χωρίς Σλούκα!

του Pick n' Scroll
Βόμβα Ούντοχ! Παράνοια στην Ευρωλίγκα - Στο ΟΑΚΑ χωρίς Φριντέτ και στο ΣΕΦ χωρίς Σλούκα!

Θα γίνει... σφαγή. Θέλει 1,5 "χαρτί". Τον χαρίζει ο... Ομπράντοβιτς.

Συναγερμός σήμανε στην μπασκετική Ευρώπη, από τη στιγμή που ο Εκπε Ούντοχ είπε ότι θέλει να επιστρέψει στη Γηραιά Ηπειρο από τη νέα σεζόν. 

Εγινε και γίνεται ντόρος, καθώς μιλάμε για έναν ψηλό που μπορεί να κάνει τη διαφορά, έστω και αν οδεύει στα 33 του χρόνια. Πέρυσι και φέτος ήταν στην Κίνα, αλλά όπως τόνισε στο instagram η επιστροφή του στην Ευρώπη είναι μονόδρομος.

Στην Ευρώπη εντυπωσίασε, αγωνιζόμενος στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ηταν από τους βασικούς λόγους που η τουρκική ομάδα πήρε το 2017 την Ευρωλίγκα, παίζοντας στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Νιγηριανός σέντερ ανέφερε ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, είτε στη Φενέρ, είτε σε άλλη ομάδα.

Στη Φενέρ να γυρίσει δεν είναι απίθανο, αλλά λέγεται ότι πολλά θα αλλάξουν του χρόνου στην τουρκική ομάδα. Ότι δεν θα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ότι θα πέσει το μπάτζετ. 

Αντίθετα, θα μας φανεί πιο λογικό ο Ούντοχ να πάει στην άλλη μεγάλη τουρκική ομάδα, την Εφές. Και πολλά λεφτά έχει η ομάδα του Αταμάν, αλλά και σέντερ θα χρειαστεί, θα αναζητηθεί μία καλύτερη σύνθεση σε σχέση με αυτή που υπάρχει τώρα. Π.χ. να είναι μαζί Ντάνστον και Ούντοχ αντί του Ντάνστον-Πλάις που είναι τώρα.

Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα για να υπάρχουν ελπίδες για τον Ούντοχ. Στον Παναθηναϊκό δεν θα πρέπει να συνεχίσει ο Φριντέτ. Γιατί το ταμείο του δεν θα μπορεί να αντέξει και Φριντέτ και Καλάθη και Ούντοχ.

Στον Ολυμπιακό θα υπάρχει κάποια ελπίδα, αν δεν αποκτηθεί ο Κώστας Σλούκας. Αν αποκτηθεί, τα περισσότερα λεφτά θα πάνε σε αυτόν, οπότε δεν θα μπορεί να γίνει η υπέρβαση με τον Νιγηριανό.

Γενικά, πάντως, δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να πληρώσουν τον Ούντοχ. Το κασέ του εκτιμάται λίγο πάνω από 1,5 εκ. δολάρια ετησίως.

Γι' αυτό το λόγο, επεδή, δηλαδή, δεν υπάρχουν πολλές ομάδες για τον Ούντοχ, οι Παναθηναϊκοί και οι Ολυμπιακοί θα ελπίζουν να δουν την ομάδα τους να κάνει μία τέτοια κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Δώρο" Δημήτρη στον νέο προπονητή - Δεν... καταλαβαίνει από κορωνοϊό - Ρίχνει το ΟΑΚΑ με παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags