Facebook Pixel Δημοσίευμα-φωτιά για Ευρωλίγκα - Χαμός με την πρόταση στους παίκτες!
Μπάσκετ
| 2020-03-29 23:37:00

Δημοσίευμα-φωτιά για Ευρωλίγκα - Χαμός με την πρόταση στους παίκτες - Τι γίνεται με τα μπάτζετ!

Sportdog Team
Δημοσίευμα-φωτιά για Ευρωλίγκα - Χαμός με την πρόταση στους παίκτες - Τι γίνεται με τα μπάτζετ!

Διαβάστε τι προτάθηκε από την διοργανώτρια αρχή.

Τηλεδιάσκεψη με την Ένωση Παικτών (ELPA) είχαν οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το ισραηλινό site, "sport5.co.il".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους, συζητήθηκαν τα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην διοργάνωση μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊού και έγιναν διάφορες προτάσεις που ακόμα δεν έχουν βρει σύμφωνους τους παίκτες.

Στην τηλεδιάσκεψη τονίστηκε ότι κάθε ομάδα θα χάσει περίπου το 33% του ετήσιου προϋπολογισμού της, κάτι που θα έχει επιπτώσεις και στο μπάτζετ της. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ζημιές τους από τη διακοπή μέχρι στιγμής είναι της τάξης του 15%.

Όσο για τα συμβόλαια των παικτών, η Ευρωλίγκα πρότεινε να πάρουν το 66% του αρχικού συμβολαίου τους στην περίπτωση που διακοπεί οριστικά η διοργάνωση και αντίστοιχα το 85% στην περίπτωση που συνεχιστεί και ολοκληρωθεί κανονικά.

Από την πλευρά τους οι παίκτες πρότειναν να μην υπάρξουν μειώσεις πάνω από 20% και επέμειναν πως διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν στα διαιτητικά όργανα της FIBA, με την λύση σε αυτό το κομμάτι να είναι στον "αέρα".

Τέλος, η Ένωση των παικτών αρνήθηκε την πρόταση της διοργανώτριας που πρότεινε οι μισθοί του Απριλίου και του Μαΐου, να πληρωθούν τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags